Travanj 2009. - Hrvatska Stranka Radnika - Rata i igara i malo poklona

Go down

Travanj 2009. - Hrvatska Stranka Radnika - Rata i igara i malo poklona Empty Travanj 2009. - Hrvatska Stranka Radnika - Rata i igara i malo poklona

Postaj  InChY on 13/5/2009, 15:46

Članovi HSR-a, dragi eHrvati - Kao što sigurno dobro znate, sprema se rat protiv susjedne nam eSrbije, dok je čovjek naše vlade, Borkan, još uvijek na vlasti u toj državi. Neki od nas su sigurno protiv tog rata, ali kada je već ovdje, treba ga pravilno iskoristiti. Za razliku od stvarnog života, rat u eRepublik-u nema ozbiljnijih poslijedica, poput smrti, već samo dobitak xp-a i gubitak wellnessa, koji se i više nego nadoknadi ako ste u pravilnoj zoni. Zato je ovaj kratki priručnik i napisan.

Znači, za one među nama koji još uvijek ne znaju kako postupiti u ovakvoj situaciji, evo vam kratke upute.

1) Ukoliko već ne živite tamo preselite se u Sjevero-zapadnu Hrvatsku ili Slavoniju, naše regije sa Q5 bolnicama. Visoki Q bolnica znači da kada iskoristite tu funkciju (nakon borbe) možete liječenjem dobiti nazad 50 wellnessa. Ako nemate novaca za kartu, javite se Vijeću HSR-a, koje će vam (ako ste član stranke) pokriti dio troškova. Ako itko želi donirati novac za pomoć istima, slobodno ih pošaljite na organizaciju "Hrvatska Partija".

2) Da bi osigurali da se možete boriti u bitkama, morate imati bar 40 wellnessa (ukoliko se prvo morate preseliti onda vam wellness prije putovanja mora biti minimalno 42). Ako to nije slučaj, a ne možete si priuštiti razmjenu giftova s nekim, obratite se organizaciji Crvenog Križa koja vodi državne programe tih funkcija, ili, ako ste član stranke, već spomenutom vijeću.

3) Oružje možete ali ne morate kupiti. Ako planirate dizati rank i napraviti neki pomak u bitci, kupujte oružje. Ako to nije slučaj, već se borite samo za dobitak wellnessa i experience pointsa, naoružanje vam ne treba.

4) Jednom kada rat počne, odite u My Places > Army > Active Wars, gdje odaberete taj rat, Battlefield i tamo se možete boriti.

5) Natrag u Battlefield, možete se koristiti bolnicom, ali samo nakon bar jedne borbe taj dan. Ako ste u jednoj od već spomenute dvije zone, to će vam vratiti 50 wellnessa. Važno je napomenuti da bolnicu možete iskoristiti samo jednom dnevno, znači ne poslije svake borbe. Tako da bolnicu koristite nakon odrađene vaše posljednje borbe.

6) Sada možete nastaviti s radom do sljedećeg dana, sa većom produktivnošću, a sljedeći dan se opet borite. Najbolje je da se prestanete boriti kada vam wellness padne na 50, tako da imate 100 wellnessa nakon liječenja.

---
Nemojte davati otkaz, jer seljenje po regijama ne utječe na vaš posao.
Ako vam je wellness u početku niži od 90, radite tek nakon što završite sa borbama.
Planirajte da vam nakon borbi wellness bude što viši.
Trenirajte prije borbe.
---

Borba u ratu, sama po sebi nije toliko skupa, osim ako pokušavate sami napraviti mnogo, donosi velik profit, a onih par kuna koje ćete možda morati uložiti u početku trebali bi se isplatiti. Svima vam sretno u sukobima koji nam predstoje. Igrajte pametno.

Klynn,
sekretar Hrvatske Stranke Radnika
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.