Travanj 2009. - Šokantno priznanje

Go down

Travanj 2009. - Šokantno priznanje Empty Travanj 2009. - Šokantno priznanje

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:02

eHrvati i eHrvatice, dobro veče.
Izbori su prošli, a pobjednik je Roby Petric sa 441 glasova, dok ih je drugi, Andycro (kojeg i je HSR podrzavao) imao samo 244. Ovom prilikom željeli bi čestitati Robyju Petricu na ovoj pobjedi. Iako se pojavio iznenada, nadamo se da ima nekakav plan i program i to svoj, da ne iskorištava trud kandidata koji je na tu poziciju trebao zasjesti, Copypaste-a (ako bi uistinu sličan broj ljudi glasao za njega). Možemo samo izraziti nadanje da će ovaj mandat proći mirno i u razvoju eRH, umjesto u previranjima, sukobima i daljnjim takeoverima.

Sada kada smo ovu temu ukratko obradili, možemo prijeći na drugu temu, vjerojatno puno zanimljiviju:

Da, sve ste otkrili. Vidjeli ste za što su Andycro i ekipa optuženi, a poznato je da od nedavno (zapravo, negdje od rata sa eSrbijom) HSR podržava Andyja i njegovu stranku. Sada znate da smo mi zapravo eSrbi, a da ne spomenemo da smo u isto vrijeme i eIndonežani i eMađari. Naravno da je naše vodstvo (poznatije kao Vijeće HSR-a) bilo upoznato sa detaljima Andyjevog pokreta i znalo većinu njegovih ljudi. Ali, nismo uspjeli.

Nismo uspjeli zbog Robyja Petrica. Njegova nagla pojava potaknula nas je da krenemo u akciju, ali Borkan nas je otkrio i bacio na koljena. Čelnici su odmah optuženi, ali ima nas još mnogo, svi radimo sve što možemo samo da bi učinili život u eHrvatskoj nemogućim. Naš je plan, u originalu, bio jednostavan – Andy je trebao doći na vlast, jer smo sklapali tajne dogovore sa dobrim djelom opozicije i sa eSrbima (ali i sa nekim HDS-ovcima). Zatim bi on, podržan Kongresom (zahvaljujući istim tim dogovorima imamo i kvorum) počeo širiti propagandu i pričekao da mu se preda password HNB-a.

Onda bi akcija «Velika eSrbija» započela u cijelosti. Andy bi financirao eSrbiji početak rata, a zatim bi polako predavao regije. Isti dogovor je eSrbija imala sa predsjednikom eBiH, koji bi naravno dobro zaradio tijekom toga. eHrvatskoj bi ostala jedna regija – Istra. Mi bi, naravno s Andyjem koji bi preuzeo ulogu u eSrpskom ministarstvu obrazovanja, otišli u eSrbiju i tamo dobili svojih 50 golda stranci. Jedini je problem bila stranka u BiH, ali neimenovana grupa financira pripadnike stranaka da bi se preselili u BiH samo za takeover stranke, jer su se neki članovi, iako u PEACE-u, nećkali.

Evo, sada znate cijelu istinu, jer ju više nema smisla kriti.
HSR za Andycro-a.

I još jednom čestitamo drugu Roby-u.

Klynn,
sekretar Hrvatske Stranke Radnika
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.