Travanj 2009. - Uskrsni pokloni HSR-a

Go down

Travanj 2009. - Uskrsni pokloni HSR-a Empty Travanj 2009. - Uskrsni pokloni HSR-a

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:04

Pozdrav drugovima, drugaricama i onima koji to nisu.
Hrvatska Stranka Radnika se opet javlja javnosti, ovaj članak namijenjen je prvenstveno članovima stranke, iako se dio odnosi i na širu javnost. Približava nam se vrijeme Uskrsa, kršćanskog blagdana koji u toj religiji igra veliku važnost, a HSR će ga proslaviti s ostalima. Obilježit ćemo ga putem dviju organiziranih igara i podjela darova.

Prva se tiče šire javnosti, a to je Lutrija HSR-a. Važno je za napomenuti da u ovoj lutriji stranka neće profitirati. Karte će se dobivati uplatom 5 HRK na naš account "Hrvatska Partija" za jednu kartu. Izvući će se prva 3 mjesta. Prvi će dobiti 50% uloženog, drugi 35%, a treći izvučeni 15% uloženog novca. Uz to, svako od prva tri mjesta dobiti će 1 Q1 gift kao simbolični poklon od strane HSR-a. Željeli bi označiti ovaj Uskrs dobitkom na nečije ime, a ne našom vlastitom pohlepom. A 5 kuna je malo kome veoma mnogo novca za uložiti.

Druga, podjela giftova, tiče se pripadnika stranke i eventualno pripadnika partnerske stranke. Imamo određeni broj Q1 giftova u skladištu, a podjela će biti organizirana ovako:
Javite se organizaciji Vijece HRS-a ako vam je wellness ispod 50 ili ako pak mislite da vam treba još wellnessa, a član ste Hrvatske Stranke Radnika ili koalicijski partner. Imat ćemo oko 30-ak giftova (kao mala stranka) koje ćemo podijeliti po odazivu i potrebama prijavljenih. Do kraja Uskršnjeg dana ti bi giftovi trebali biti podijeljeni.

Ovim putem htjeli bi objaviti da ja HSR-ova tvrtka "Pokloni za Radnike" počela provoditi isplaniranu akciju - manja plaća + gift(ovi). Ovim putem bi isto htjeli napomenuti da imamo radna mjesta i spremni smo ih ponuditi. Zainteresirani neka se jave Lignji. Momentalno su nam potrebna samo 2 radnika, a on će odabrati one s najviše potencijala.

Zadnja tema koje ćemo se dotaknuti - nas forum u zadnje je vrijeme slabo napučen i ovim putem želimo potaknuti aktivnost. Članovi koji se registriraju na naš forum dobit će poticaje u novcu, iako simbolične. 5 HRK za 10., 20. i 30. post, i još 5 HRK za svaki kvalitetni post između 1. i 26. posta na stranačkom forumu. Tim putem želimo proširiti naše rasprave i povećati broj glasova na razne teme. Pridruživanjem forumu dodajete dimenziju svojem bivanju u stranci.

Klynn,
Sekretar HSR-a
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.