Svibanj 2009. - Zakašnjele Čestitke

Go down

Svibanj 2009. - Zakašnjele Čestitke Empty Svibanj 2009. - Zakašnjele Čestitke

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:08

Zakašnjele Čestitke:

Dobar dan, građani eHrvatske.

Ovim putem HSR bi sa malim zakašnjenjem htio čestitati Ivanu Radmanu na pobjedi.
Iako smo bili članovi opozicijske koalicije, zadovoljni smo time da eHrvatska ima predsjednika kojem eHrvati vjeruju i koji će, nadamo se, staviti potrebe naših građana
na prvo mjesto. Nadamo se da ćemo im i slijedeće izbore pružiti ovakvo natjecanje do
samog kraja, iako možda u nekoj drugoj formaciji.

Drugi set čestitaka ide mrgood-u i HSP-u, koji su uspjeli postići odličan rezultat, unatoč
tome što su, kao najmanja partija od 3, odlučili ići sami umjesto da stanu na nečiju stranu.
Pokazali su da im je veliki postotak članova aktivan, te da su organizirani.

Zadnje, ali ne najmanje važno, htio bi se – kao osoba, te kao predstavnik stranke, zahvaliti onima koji su uz mene radili na organizaciji izborne politike i na podržavanju Josipa. Zahvaljujem vam na Vašem radu i Vašim glasovima.

Prije nego završimo, postoji još jedna tema koje bih se (ne)rado dotaknuo, a to su naša 2 kongresnika koja su nedavno izašla iz sastava kongresa. Strawberry Fields je uistinu ušla u kongres kao kandidat HSR-a, ali nije bila službeni kandidat, već se samo kandidirala u regiji u kojoj nismo imali istih. Ovim putem obećajem da će se na slijedećim izborima više paziti na takve detalje, te da ljudi koji nisu u kontaktu putem foruma, stranačkog chata ili nekim trećim putem neće biti pušteni da se kandidiraju. Nažalost, naši zakašnjeli pokušaj da uključimo Strawberry Fields u rad kongresa i aktivniji rad stranke nisu uspjeli. Ispričavamo se onima koji su Strawberry Fields dali svoj glas.

Unbeliever drugi je kongresnik koji nije ostao do kraja svog mandata. Nažalost, još uvijek ne znamo razlog njegovog odlaska. On je uvijek bio aktivni član stranke, uzornog ponašanja. Ne zamjeramo mu toliko napuštanje te dužnosti, već više to što isto nije opravdao. I u njegovo ime htjeli bi se ispričati, te obećati da ćemo probati saznati zašto je on povukao takav nagli potez.

Klynn,
Sekretar HSR-a
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.