Sijecanj 2009. - Registar kritičnog wellnessa i promjene u Zavodu za zdravstvo

Go down

Sijecanj 2009. - Registar kritičnog wellnessa i promjene u Zavodu za zdravstvo Empty Sijecanj 2009. - Registar kritičnog wellnessa i promjene u Zavodu za zdravstvo

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:24

Zavod za zdravstvo RH je organizacija u vlasništvu države i funkcionira u sklopu Ministarstva Socijalne Skrbi koje je glavni financijer. Do sada smo radili na projektima poput Registra kritičnog wellnessa i POWER.HR. Zbog problema u radu eRepublika prethodnog tjedna ti projekti su doživjeli odgode, ali sada je vrijeme da ih ponovno aktualiziramo.

Wellness Tribune koji upravo čitate je publikacija Zavoda, preporučam da se pretplatite na nju, a molio bih i da glasate za ovaj članak jer će vjerujem biti zanimljiv za mnoge (ipak se radi o džabnom wellnessu).

Došlo je i do promjena u samom Zavodu. Dosadašnji direktor don Macky zbog obaveza prešao je na drugu dužnost, a upravljanje Zavodom preuzeo je njegov dosadašnji pomoćnik CopyPaste071.

~~ Registar kritičnog wellnessa ~~

Cilj ovog programa je pomoći sugrađanima vrlo niskog wellnessa. Krenut ćemo postupno, od onih najugroženijih pa na više. Način rada je prilično jednostavan: vi popunite formular, mi vam šaljemo giftove.

Prijave za prvi krug dijeljenja giftova primamo zaključno sa 29.01.09. (dakle do ponoći s četvrtka na petak). Sve zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir. Prijaviti se mogu svi građani eRH čiji je wellness manji od 30.

Prijaviti se možete isključivo ispunjavanjem formulara za upis u Registar kritičnog wellnessa: LINK.

Svi koji se prijave mogu se nadati giftovima od petka na dalje. Naredni krug dijeljenja giftova bit će organiziran slijedeći tjedan.

~~ Državni Pokloni Q1 ~~

Državni Pokloni Q1 je q1 gift tvrtka u državnom vlasništvu kojom upravlja Zavod za zdravstvo RH. Ova tvrtka je glavni izvor giftova za sve programe Zavoda, a vrši i funkciju robnih rezervi giftova. Kao takva giftove neće plasirati na tržište u slobodnu prodaju.

Državni Pokloni Q1 je u fazi restruktuiranja i traži uposlenike. Kako se radi o državnoj tvrtci, plaće nisu velike, ali su dovoljne da se održava wellness i da ostane još nešto sa strane. Zapošljavamo isključivo radnike nižeg skilla (manufacturing skill niži od 4): svi uposleni koji dostignu skill 4 dobivaju automatski otkaz i karijeru mogu nastaviti u privatnom sektoru.

Tražimo radnike skilla nižeg od 4 i niskog wellnessa (ovo nećete često čuti). Našim uposlenim wellnessa nižeg od 60 nakon svakog radnog dana donirat ćemo po 10 giftova, sve do wellnessa 60. Ovo je idealna prilika za trening i povećanje wellnessa, stoga požurite, broj mjesta je ograničen.

Ako ste ikad sanjali da postanete budžetski korisnik, dobivate državnu plaću radeći u državnoj tvrtki, ostvarenje tog sna daleko je samo par klikova mišem, prvi neka bude na ovaj link:Državni Pokloni Q1.


CopyPaste071
novopečeni direktor Zavoda za zdravstvo RH
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.