Veljaca 2009. - Vijesti iz vašeg omiljenog zavoda

Go down

Veljaca 2009. - Vijesti iz vašeg omiljenog zavoda Empty Veljaca 2009. - Vijesti iz vašeg omiljenog zavoda

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:26

Stvari su se uhodale, pa se i Zavod za zdravstvo utišao. Evo par vijesti o pogodnostima koje vam nudi država kroz ovaj Zavod.

~~ Učinak do sada ~~

U zadnjih 15 dana imali smo velikih problema u realizaciji naših projekata, za što krivimo isključivo ne funkcionirajući war module. Posljedica toga je veliko kašnjenje u planiranoj provedbi programa POWER.HR. Kada će se projekt napokon realizirati i kako će sve skupa izgledati, pratite u novinama Ministarstva Socijalne Skrbi.

Ovo ne znači da smo sjedili skrštenih ruku. Registar kritičnog wellnessa pokazao se kao pun pogodak: u posljednjih 15ak dana 71 građanin dobio je 647 Q1 gift. Ovo je sjajan rezultat, uzimajući u obzir tradicionalno slab odziv u ovakvim projektima.

Restrukturirana je tvrtka Državni Pokloni Q1. U posljednjih 15ak dana njenim radnicima podijeljeno je 337 Q1 giftova.

Sve u svemu, podijelili smo ukupno 1016 Q1 giftova, sve na teret budžeta.

~~ Registar kritičnog wellnessa - akcija se nastavlja - tko prvi, njegovo! ~~

Ovim putem pozivam sve građane wellnessa manjeg od 50 da se prijave u Registar kritičnog wellnessa. Uvjeti za prijavu su slijedeći:

1. građanin mora živjeti i raditi na teritoriju eRH;
2. wellness mora biti manji od 50,00;
3. građanin wellness u budućnosti mora održavati sam.

Akcija traje do isteka zaliha, po principu: tko se prije prijavi u Registar, prije će dobiti giftove. Zavod za zdravstvo RH ne nabavlja giftove na tržištu, već ih proizvodi za vlastite potrebe u tvrtki Državni Pokloni Q1.

U Registar se ne mora upisati osobno, stoga: poslodavci, prijavljujte svoje uposlene niskog wellnessa!

NAPOMENA: prednost u korištenju usluga Zavoda za zdravstvo RH imaju oni koji ih do sad nisu koristili! Drugim riječima, pratimo tko je sve od nas dobivao giftove, prednost imaju oni koji još nisu dobili ništa.

U Registar kritičnog wellnessa možete se prijaviti isključivo popunjavanjem ovog formulara: LINK.

Trenutno je došlo do zastoja u podijeli giftova jer su zalihe niske (ne kupujemo giftove na tržištu već ih proizvodimo sami). Čim se situacija popravi, krećemo ponovno. Ovo ne znači da se ne trebate prijaviti - tko prije njegovo! Giftovi će se vjerojatno nastaviti dijeliti od ponedjeljka.

~~ Državni Pokloni Q1 ~~

Državni Pokloni Q1 i dalje provode program stimuliranja svojih uposlenih giftovima. Ponovit ću to i ovdje: svakog dana u kome je radio, svaki uposleni DPQ1 dobit će do 10 Q1 giftova, sve do wellnessa 60. Giftovi se ne dijele automatski, prvo netko mora pregledat tko je sve radio danas, pregledat wellnesse i sastavit popis tko sve dobiva giftove, i koliko. Ovaj posao se obavlja najčešće navečer, stoga nemojte tražiti giftove odmah čim radite.

Državni pokloni Q1 još uvijek traži radnike niskog skilla i wellnessa. Svi zainteresirani, provjerite s vremena na vrijeme ima li slobodnih mjesta: Drzavni Pokloni Q1. Kao što ste mogli vidjeti u prvom dijelu članka, iako su plaće nešto niže nego kod privatnika, 337 giftova radnicima u 15 dana dokazuje kako je dobro raditi za državu...

Zbog naglog priljeva novih igrača ovog tjedna, da bi napravili mjesta za skill 0 uposlenike morali smo otpustiti neke od iskusnijih. To je dovelo do slabije proizvodnje, dok je potreba za podizanjem wellnessa među zaposlenim porasla. Sve ovo je dovelo do toga da su nam zalihe giftova tako niske, zbog čega smo privremeno obustavili podijelu kroz Registar kritičnog wellnessa.

CopyPaste071
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.