Veljaca 2009. - Novi val besplatnih giftova kroz Registar kritičnog wellnessa

Go down

Veljaca 2009. - Novi val besplatnih giftova kroz Registar kritičnog wellnessa Empty Veljaca 2009. - Novi val besplatnih giftova kroz Registar kritičnog wellnessa

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:27

Zavod za zdravstvo RH je državna organizacija koja djeluje pri Ministarstvu Rada i Socijalne Skrbi (sve aktivnosti Zavoda financiraju se iz budžeta). Naš glavni zadatak je brinuti se o wellnessu građana eHrvatske. Ostvarujemo ga kroz programe poput Registra kritičnog wellnessa i POWER.HR o kojima više možete čitati u nastavku. Ovaj tekst je posebno zanimljiv mlađim igračima (u eRep smislu), stoga molim jedan vote kako bi ga što više građana vidjelo.

~~ Učinak do sada ~~

Za početak malo statistike. Punih je mjesec dana kako sam na čelu Zavoda za zdravstvo RH. U tom periodu, u Registar kritičnog wellnessa prijavila su se 173 građanina, od toga ih se 97 opredijelilo i za POWER.HR. Podijeljeno im je 1219 Q1 giftova. Kao stimulacija radnicima tvrtke kojom upravlja Zavod, Državni Pokloni Q1, podijeljeno je dodatnih 405 Q1 giftova. Dakle, Zavod za zdravstvo RH građanima eHrvatske je u posljednjih mjesec dana podijelio ukupno 1624 Q1 giftova. Ministar Sumski namjerava nastaviti dalje istim tempom, stoga u nastavku čitajte kako iskoristiti pogodnosti koje vam država nudi kroz svoj Zavod za zdravstvo.

~~ Registar kritičnog wellnessa - akcija se nastavlja! ~~

Ovim putem pozivam sve građane wellnessa manjeg od 50 da se prijave u Registar kritičnog wellnessa. Uvjeti za prijavu su slijedeći:

1. građanin mora živjeti i raditi na teritoriju eRH;
2. wellness mora biti manji od 50,00;
3. najveći skill građanina mora biti najmanje 2;
4. građanin mora biti aktivan igrač eRepublika;
5. građanin wellness u budućnosti mora održavati sam.

Kao što možete vidjeti, kriteriji za dobivanje giftova kroz Registar kritičnog wellnessa nešto su pooštreni. To da u obzir dolaze samo aktivni igrači podrazumijeva se samo po sebi (ono 'aktivni' odnosi se na to se da imaju posao, da im wellness svakodnevno ne pada za istovjetne iznose i sl.), ali novi uvjet koji želim obrazložiti je taj da u obzir dolaze samo oni sa min. skillom 2. Nekoliko je razloga za uvođenje ovog kriterija. Prije svega, nema smisla dijeliti giftove igračima koji su tek počeli igrati, jer su, na žalost, veliki izgledi da će novi igrač u prvim danima svog eživota odustati od eRepublika - osim toga, o ovakvim igračima sada brine Ured za dobrodošlicu. Drugi je razlog što je produktivnost sa npr. skillom 1,5 i wellnessom 40 i wellnessom 50 marginalno različita u okvirima tvrtke, tako da poslodavcima viši wellness ovih radnika i ne znači puno. Treći je razlog što mladi igrači ionako ne mogu ratovati, pa im visok wellness za borbu nije ni potreban. Skill 2 dostigne se za nekih tjedan dana aktivne igre, što ukazuje na ozbiljnost igrača i otvara mu vrata Registra kritičnog wellnessa.

Akcija traje do isteka zaliha, po principu: tko se prije prijavi u Registar, prije će dobiti giftove. Zavod za zdravstvo RH ne nabavlja giftove na tržištu, već ih proizvodi za vlastite potrebe u tvrtki Državni Pokloni Q1. Trenutno raspolažemo sa nekih 120 giftova (ostatak su robne rezerve), a na giftove u Registru čeka još 15ak građana.

U Registar se ne mora upisati osobno, stoga: poslodavci, prijavljujte svoje uposlene niskog wellnessa!

NAPOMENA: prednost u korištenju usluga Zavoda za zdravstvo RH imaju oni koji ih do sad nisu koristili! Drugim riječima, pratimo tko je sve od nas dobivao giftove, prednost imaju oni koji još nisu dobili ništa.

U Registar kritičnog wellnessa možete se prijaviti isključivo popunjavanjem ovog formulara: LINK.

~~ Državni Pokloni Q1 ~~

Državni Pokloni Q1 i dalje provode program stimuliranja svojih uposlenih giftovima. Ponovit ću to i ovdje: svakog dana u kome je radio, svaki uposleni DPQ1 dobit će do 10 Q1 giftova, sve do wellnessa 60. Giftovi se ne dijele automatski, prvo netko mora pregledat tko je sve radio danas, pregledat wellnesse i sastavit popis tko sve dobiva giftove, i koliko. Ovaj posao se obavlja najčešće navečer, stoga nemojte tražiti giftove odmah čim radite. Napominjem da i ovdje konkuriraju samo oni skilla 2 ili višeg.

Državni pokloni Q1 još uvijek traži radnike niskog skilla i wellnessa. Svi zainteresirani, provjerite s vremena na vrijeme ima li slobodnih mjesta: Drzavni Pokloni Q1. Kao što ste mogli vidjeti u prvom dijelu članka, iako su plaće nešto niže nego kod privatnika, 405 giftova radnicima u mjesec dana dokazuje kako je dobro raditi za državu...

~~ POWER.HR i još ponešto ~~

Program POWER.HR provodi Ministarstvo Rada i Socijalne Skrbi. Za POWER.HR moguće se prijaviti i kroz Registar kritičnog wellnessa. Popis onih koji su do sada prošli kroz Registar i konkuriraju i za POWER.HR bit će dostavljen ministru tijekom sutrašnjeg dana.

Više o programima i radu Ministarstva Rada i Socijalne Skrbi možete pronaći na stranicama Ministarstva: LINK.

Na kraju, vidio sam nekoliko pitanja 'što je to URL?' (pri popunjavanju raznoraznih formulara Vladinih organizacija često će vas tražiti razne URLove). Striktno rečeno, Uniform Resource Locator - URL identificira resurse na mreži (npr. Internet) i načine pristupa tim resursima. Primjer resursa je web stranica, npr. http://google.hr je URL koji govori da se radi o lokaciji čija se adresa može dobiti na osnovu imena google.hr, a da se sadržaju te lokacije pristupa http protokolom. Laički rečeno, URL=link. Npr. URL stranice wikipedie posvećene URL-u su: http://en.wikipedia.org/wiki/Uniform_Resource_Locator Very Happy


CopyPaste071
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.