Ozujak 2009. - Država dijeli besplatne giftove, radna mjesta s povlasticama u državnim tvrtkama

Go down

Ozujak 2009. - Država dijeli besplatne giftove, radna mjesta s povlasticama u državnim tvrtkama Empty Ozujak 2009. - Država dijeli besplatne giftove, radna mjesta s povlasticama u državnim tvrtkama

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:27

Zavod za zdravstvo RH je državna organizacija koja djeluje pri Ministarstvu Rada i Socijalne Skrbi (sve aktivnosti Zavoda financiraju se iz budžeta). Naš glavni zadatak je brinuti se o wellnessu građana eHrvatske. Ostvarujemo ga kroz programe poput Registra kritičnog wellnessa i POWER.HR o kojima više možete čitati u nastavku. Ovaj tekst je posebno zanimljiv mlađim igračima (u eRep smislu), stoga molim jedan vote kako bi ga što više građana vidjelo.

~~ Učinak do sada ~~

Za početak malo statistike. Skoro će dva mjeseca kako sam na čelu Zavoda za zdravstvo RH. U tom periodu, u Registar kritičnog wellnessa prijavilo se 259 građana, od toga ih se 156 opredijelilo i za POWER.HR. Podijeljeno im je 1716 Q1 giftova. Kao stimulacija radnicima tvrtke kojom upravlja Zavod, Državni Pokloni Q1, podijeljeno je dodatnih 533 Q1 giftova. Dakle, Zavod za zdravstvo RH građanima eHrvatske je u posljednja dva mjeseca podijelio ukupno 2249 Q1 giftova. Ministar Sumski namjerava nastaviti dalje istim tempom, stoga u nastavku čitajte kako iskoristiti pogodnosti koje vam država nudi kroz svoj Zavod za zdravstvo.

~~ Državna Hrana Q2 ~~

Državna Hrana Q2 je najnovija tvrtka u vlasništvu eHrvatske. Igrom slučaja, i njom će upravljati Zavod za zdravstvo RH. Kako je to u svom članku naveo ministar Sumski, namjena ove tvrtke je: "Uloga će joj prvenstveno biti stvaranje zalihe te puštanje iste na tržište u slučaju nestanka proizvoda. Osim toga, kompanija će zalihom prema potrebi pomagati Crvenom Križu i Hrvatskoj vojsci. Cilj ovih mjera je prije svega povećanje količine Q2 fooda na marketu, te regulacija cijene."

Nemam namjeru špekulirati zbog čega su porasle cijene hrane, i zašto se odjednom pojavio manjak Q2 hrane na hrvatskom tržištu. Činjenica je da hrane nedostaje, i zadatak Zavoda je kroz Državnu Hranu Q2 tomu stati u kraj i osigurati zalihe koje će spriječiti ovakove i slične situacije u budućnosti. Kao i kad su pokloni u pitanju, naš zadatak je proizvoditi i skladištiti robne rezerve.

Svi koji su zainteresirani za rad u državnoj tvrtki, u manufactoring sektoru, pozvani su zaposliti se u Državnu Hranu Q2. Radi se o Q2 tvrtki, dakle, radom se gube 2 poena wellnessa. Plaće možda nisu atraktivne kao u privatnom sektoru, no ono što nudimo su stimulacije poklonima. Svakog dana u kome je radio, svaki uposleni DHQ2 skilla 2 ili većeg dobit će do 10 Q1 giftova, sve do wellnessa 60.

Zavod za zdravstvo do sada se pokazao široke ruke kad je nagrađivanje uposlenih u pitanju, ne dopustite da se netko zaposli na vaše mjesto, potražite zaposlenje u DHQ2 još danas. Ako nazovete odmah, ups, Prvih 5 uposlenih dobit će po 5 Q1 giftova gratis Very Happy

~~ Državni Pokloni Q1 ~~

Državni Pokloni Q1 i dalje provode program stimuliranja svojih uposlenih giftovima. Ponovit ću to i ovdje: svakog dana u kome je radio, svaki uposleni DPQ1 skilla 2 ili većeg dobit će do 10 Q1 giftova, sve do wellnessa 60. Giftovi se ne dijele automatski, prvo netko mora pregledat tko je sve radio danas, pregledat wellnesse i sastavit popis tko sve dobiva giftove, i koliko. Ovaj posao se obavlja najčešće navečer, stoga nemojte tražiti giftove odmah čim radite. Ovaj program se jedno vrijeme nije provodio (Zavod je u svom inventaru skladištio karte za POWER.HR, tako da nismo mogli dijeliti giftove), ali sada ponovno kreće punom parom.

Državni pokloni Q1 još uvijek traži radnike niskog skilla i wellnessa. Svi zainteresirani, provjerite s vremena na vrijeme ima li slobodnih mjesta: Drzavni Pokloni Q1. Kao što ste mogli vidjeti u prvom dijelu članka, iako su plaće nešto niže nego kod privatnika, 533 gifta radnicima u manje od dva mjeseca dokazuje kako je dobro raditi za državu...

~~ Registar kritičnog wellnessa - akcija se nastavlja! ~~

Ovim putem pozivam sve građane wellnessa manjeg od 50 da se prijave u Registar kritičnog wellnessa. Uvjeti za prijavu su slijedeći:

1. građanin mora živjeti i raditi na teritoriju eRH;
2. wellness mora biti manji od 50,00;
3. najveći skill građanina mora biti najmanje 2;
4. građanin mora biti aktivan igrač eRepublika;
5. građanin wellness u budućnosti mora održavati sam.

Akcija traje do isteka zaliha, po principu: tko se prije prijavi u Registar, prije će dobiti giftove. Zavod za zdravstvo RH ne nabavlja giftove na tržištu, već ih proizvodi za vlastite potrebe u tvrtki Državni Pokloni Q1. Trenutno raspolažemo sa nekih 140 giftova (ostatak su robne rezerve), a na giftove u Registru čeka još 37 građana.

U Registar se ne mora upisati osobno, stoga: poslodavci, prijavljujte svoje uposlene niskog wellnessa!

NAPOMENA: prednost u korištenju usluga Zavoda za zdravstvo RH imaju oni koji ih do sad nisu koristili! Drugim riječima, pratimo tko je sve od nas dobivao giftove, prednost imaju oni koji još nisu dobili ništa. Giftovi se dijele jednom tjedno (dok se nakupi zaliha), obično ponedjeljkom ili utorkom, stoga imajte strpljenja.

U Registar kritičnog wellnessa možete se prijaviti isključivo popunjavanjem ovog formulara: LINK.

~~ POWER.HR i još ponešto ~~

Program POWER.HR provodi Ministarstvo Rada i Socijalne Skrbi. Za POWER.HR moguće se prijaviti i kroz Registar kritičnog wellnessa.

Više o programima i radu Ministarstva Rada i Socijalne Skrbi možete pronaći na stranicama Ministarstva: LINK.

Više o wellnessu uvijek možete pročitati ovdje: o wellnessu na eRepublik wikiju. Članak je preveden na hrvatski i zbilja nema razloga da se malo 'ne ponovi gradivo'...

CopyPaste071
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.