Svibanj 2009. - IZVJESTAJ ZAVODA ZA ZDRAVSTVO

Go down

Svibanj 2009. - IZVJESTAJ ZAVODA ZA ZDRAVSTVO Empty Svibanj 2009. - IZVJESTAJ ZAVODA ZA ZDRAVSTVO

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:28

Nakon nešto manje od mjesec dana provedenih kao direktor Zavoda za zdravstvo RH, došlo je vrijeme za jedan mali izvještaj rada Zavoda.
Također se u tih mjesec dana zbilo dosta događaja, te sve zajedno zaslužuje pozornost kao i obavijest građanima eHrvatske o radu Zavoda.

Pa da krenemo

Dana 09.04.2009. godine, preuzeo sam rad u Zavodu za zdravstvo. Za mene je to bilo jedno novo iskustvo, te sam se svojski trudio da pohvatam sve konce, što sam na kraju, nadam se, i uspio.

Mogu reći, da je do prije tjedan dana, 90% prijavljenih u Zavod za zdravstvo bilo završeno sa giftanjem, ili je bilo potrebno još malo da dođu do 50% welnessa, čemu je posebno pogodovao aktiviran MPP 17.04.

Vidjevši aktivan rat, te mogućnost sudjelovanja građana eHrvatske u istome (iz homelanda), otpočelo je masovno slanje PM-a na adrese građana prijavljenih u Zavodu za zdravstvo, a kojima je malo trebalo do wellnessa 40, odnosno 42 (zavisi od potrebe selidbe).
Ta akcija zahtijevala je ogromnu količinu giftova, što u tom trenutku nisam imao, te sam bio primoran kupovati iste sa marketa. Taj pothvat je stajao porezne obveznike 238,77kn čime je sa marketa kupljeno dodatnih 80 giftova.
E sad, ne znam dali je to puno, ili malo (neka ljudi sude), ali je bilo potrebno i jedino dostupno u tom trenutku. No mogu reći da se rezultat pokazao kao isplativ, jer se više od 50% građana odazvalo akciji te popravilo svoje wellness stanje.
Nešto manje se ta pogodnost koristila tijekom RW rata u Istočnoj Srbiji i Rata sa Mađarskom u Vojvodini.

Još jedan događaj prošli tjedan je zavrijedio da ga se spomene. A to je nenadano, ekstremno dizanje cijena giftova na hrvatskom tržištu. U cilju reguliranja cijene istoga, sa stocka Državnih poklona q1, firme koja djeluje u sklopu Zavoda za zdravstvo RH, pokupljeni su svi giftovi (preko 200 komada) i stavljeni na market, kako bi se regulirala cijena, barem malo.
Taj čin je napravljen svjesno, iako je u tom trenutku imao i svojih dobrih i loših strana. Dobro sam spomenuo, no loše je to, što tada na stocku nije bilo više giftova koje bi poklanjali građanima prijavljenima u Registar kritičnog wellnessa

No, intenzivnim radom, te reorganizacijom zaposlenika unutar firme, dolazi do preobrata, te svega nekoliko kvalitetnih ljudi, koji su se odazvali pozivu za rad u Državnim poklonima q1 počeo se puniti stock. Vi radnici sa skillomm 4, 5 i 6.. među kojima se ističe IVAN RADMAN, koji je predložio primanje mizerije od plaće za svoje usluge proizvodnje visokokvalitetnih poklona za građane eHrvatske, Šaljem vam svima ovim putem jedno NEIZMJERNO HVALA

Ubrzo očekujemo i nastavak aktivnog rada giftanja naših vrijednih građana. Molimo za strpljenje i zahvaljujemo na istome…
Samo još da objasnim, pravilo je da na stocku uvijek, u svakom trenutku ima barem 200 poklona (zlu ne trebalo), pa čim se to napuni, eto i blagdana za građane, jer dolazi Djed Božićnjak sa vrećom punom poklona Smile

Eto, dosta sam odgađao pisanje brojki i statistike, jer ne volim pisati o tome, nekako mi je suhoparno. Ali svjestan sam da bi članak u čijem nazivu postoji „Izvještaj..“ trebao imati i takve vrste podataka pa evo i njih:

- Ukupno je u Registru kritičnog wellnessa prijavljeno 526 građana.
- 262 građana eHrvatske je prijavljeno od trenutka mog preuzimanja rada Zavoda
- Od tog broja 67 građana ima određenu potrebu daljnjeg giftanja do 50% welnessa.
- Ukupno je podijeljeno 2383 q1 giftova (nisu ubrajani pokloni kupljeni na marketu)

Za kraj bi zelio ovim putem otvoriti natjecaj za nabavu dijamanata za firmu Drzavni pokloni q1. Sve ponude slati PM na Zavod za zdravstvo RH. Natje�aj je otvoren 48 sati od trenutka objave ovog clanka (19:00, 29.04.2009.)

Trudio sam se da malo osvježim Izvještaj, izbjegavanjem pisanja previše brojki. Vi prosudite…

S poštovanjem svima,

Direktor Zavoda za zdravstvo RH
elessar1977
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.