Svibanj 2009. - Mađari Odbijeni - Hvala na Suradnji

Go down

Svibanj 2009. - Mađari Odbijeni - Hvala na Suradnji Empty Svibanj 2009. - Mađari Odbijeni - Hvala na Suradnji

Postaj  Vladimir Andreev on 16/5/2009, 15:54

Pozdravljam vas, građani eHrvatske.

Danas je 543. dan Novog Svijeta. Danas je dan kad predsjednici stranaka počinju sa radom, dan nakon izbora. A jučer, 542. dana Novog Svijeta, dana 15.05.2009., napravili smo veliku stvar. Ovaj 'mi' nije samo HSR. Ovaj 'mi' nije samo oporba. Ovaj 'mi' nije samo politička scena, niti vojska, ovaj 'mi' je - eHrvatska!

Jučer sam se utrkivao sa stranim, vjerojatno mađarskim kanidatom, a on je pokušao izvršiti Takeover stranke. Kandidat je došao iznenada, a zbog mehanike igre nismo mogli spriječiti njegovu kandidaturu na nikakav način. Nesretnim slučajem, članovi stranke tek su poslijepodne uspjeli doći do svojih računala, te pokušati s provođenjem protumjera, a to je bio početak velike zajedničke akcije koju smo jučer svi vidjeli. HSR, pa čak ni oporba, nisu imali dovoljno glasova spremljenih, pa se potraga za pomoći proširila. Na moje prvotno iznenađenje, HDS (A pod tim mislim primarno na Rockera, koji je velikodušno istupio sa ponudom pomoći) je ponudio svoju pomoć, te je odlučio staviti naše razmirice na stranu taj jedan dan. Istupile su i organizacije koje inače ne glasaju, HOS i HV, stavivši političku orijentaciju članova u stranu da bi zaštitili stranku – i time u budućnosti i državu, od takeovera. Napravljen je čudesan posao, Mađari su odbijeni, HSR je spašen. To je dokaz da se može surađivati, te, nadam se, tek početak stvaranja boljih odnosa među svim strankama, te uže suradnje između istih.

Htio bih zahvaliti HSR-u, HLD-u, HSP-u, HUS-u, HDS-u, te SHN-u, jer svi oni glasali su za mene, te bili dio spriječavanja TO-a. Zatim, zahvaljujem HV-u, te HOS-u, koji su potrošili svoje resurse i glasove da dođu ovdje i glasaju za hrvatskog kandidata. Zahvaliti treba i pojedincima koji su se potrudili. Roby si je dao truda, te je donirao novce za karte. GP.1 također je pokazao podršku, te je financirao seljakanje glasača. Doki1919 napravio je čudesan posao, te bio svuda odjednom. Kokach, kako mi Roby kaže, s Roby-em je molio da se udjele glasovi u inozemstvu. Rocker se ponudio, velikodušno i iznenada, te mu ovim putem hvala. Ne manje zaslužni su i svi drugi predsjednici stranaka, bivši i sadašnji. Zelja, hvala i tebi sto si se ponudio. Zahvalio bih svima koji su dali glas, ali ne znam vam imena, već samo vaš broj.

Ovim putem želio bih čestitati svim novim predsjednicima stranka. Nadam se da ćemo otvoriti novo poglavlje u suradnji za boljitak eHrvatske, da je ova AntiTO akcija tek prva stranica knjige. Ovim putem, upravo zato, htio bih predložiti sastanak predsjednika ili predstavnika stranaka, te predsjednika države, da napokon kao ljudi raspravimo teme izvještaja Ministarstva Obrane, da kažemo što nam se ne sviđa u radu ovih drugih, te druge teme kojih bi se možda sjetili.

Još jednom,
Hvala

Klynn,
Predsjednik HSR-a

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.