Svibanj 2009. - HSR dijeli giftove!

Go down

Svibanj 2009. - HSR dijeli giftove! Empty Svibanj 2009. - HSR dijeli giftove!

Postaj  Vladimir Andreev on 22/5/2009, 21:45

Pozdrav svim eGrađanima i eGrađankama naše eDomovine.

Hrvastka Stranka Radnika odlučila je pomoći svim članovima stranke, građanima i radnicima eRH kojima je to zaista potrebno.
Naime, HSR ima zalihe giftova, a pošto ova stranka postoji da bi se zalagali za radnička prava te poboljšali njihov standard života, HSR će Vam rado udijeliti giftove.

Nadalje, iako clanovi stranke po samom svojem svojstvu imaju prednost, pokušati ćemo udovoljiti svim građanima i radnicima kojima je zaista potrebno.

Potrebno je samo poslati Vijecu HRS-a PM zahtjev za darove (gift), i naša organizacija će vam ih rado poslati.

Uz sve to, rado ćemo vam odgovoriti na svaki upit i nejasnoće vezane u igri, potrebno je samo poslati poruku. Nadalje, sve pozivamo u Hrvatsku Stranku Radnika, jer se mi brinemo o najugroženijem sloju eHrvatske: radnicima! Naime, svaki poslodavac se žali na loše radnike, najčešće zbog njihovog wellnessa, ali tako će i ostati ako ne počnemo ulagati u same radnike, te omogućiti da radnici i poslodavci zarađuju.

Nadalje, znamo i svjesni smo da trenutno potražnja nije velika zbog trening rata koji će uskoro poćeti, ali znajte da je HSR također spreman pomoći te je uvijek dostupan svima onima kojima je to potrebno.

Hvala,
Vijeće HSR-a i svi njezini članovi.

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.