ožujak 2009. - eHrvati --> Svi kao jedan

Go down

ožujak 2009. - eHrvati --> Svi kao jedan Empty ožujak 2009. - eHrvati --> Svi kao jedan

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:41

Dobar Vam dan eHrvati.

Danas ću maksimalno skratiti članak, a posvećujem ga svim našim hrabrim eHrvatima koje se bore za našu domovinu.

Naša je zemlja u ratu sa eSrbijom, a raspoloženje među eHrvatima je odlično, nema napetosti, nema straha, nema panike, a sve zbog toga što rat ide debelo u našu korist.
Zid nam je ojačao više od 20000 bodova u nekih pola sata od kada sam zadnji put pogledao.

To je rezultat besprijekorne organizacije svih eHrvata, počevši od predsjednika Split1700 preko eHrvatske Vojske pa do svih "običnih" građana koji su se hrabro odazvali, slušali naredbe i bili se spremni vratiti u eHR kada je to bilo potrebno.

Trenutno je naš "hero" u borbi upravo naš predsjednik Split1700 koji i na ovaj način pokazuje volju i želju da vodi našu državu. Svaka mu čast na tome. Mnogi su ga popljuvali zbog raznih odluka, ali i iz ovoga se vidi koliko je spreman pomoći svojoj državi.

Moram posebno pohvaliti naš ponos, eHV, čiji sam i ja ponosni član. U proteklih nekoliko dana uspjeli su organizirati apsolutno sve, od zaliha oružja, rada u vojnim firmama, financiranja povratka svih eHrvata u svoju domovinu, dijeljenja oružja pa do najsitnijih detalja i uvijek su bili na raspolaganju za bilo kakva pitanja, savjete i sl. Čestitam in svima na tome, od Prve do Pete Gardijske Brigade, napravili su lavovski posao i zbog svega toga je sada u eHrvatskoj ovakva opuštena atmosfera iako smo u ratu.

Ovdje neću spominjati, kako je do rata došlo, tko je kriv, tko nije jer to sada nije bitno. eSrbi krive nas, mi krivimo njih ali to je iza nas. Jedino što je sada važno je upravo ovo što se događa, ova sloga eHrvata, organiziranost i spremnost da se brani svoju eHrvatsku.

Ovo je prvi rat naše drage eDomovine i mnogo ljudi je razdirala sumnja da li smo sposobni biti kao jedno i stati u obranu naše domovine. Sada možemo ponosno ustvrditi da za budućnost naše eHrvatske nema straha, sada se vidi kakav smo narod, sada se vidi kako kucaju Hrvatska srca kada je naša eDomovina u opasnosti i sada će svi vidjeti da je eHrvatska velika i moćna zemlja.

Još jednom, čestitka svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog velikog i važnog pothvata, hvala svim eHrvatima koji su se odazvali pozivu da obrane svoju eDomovinu.

NEKA SE ČUJE KAKO GRMI HRVATSKO SRCE !!!!

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.