Travanj 2009. - *eHrvati, ostavimo svađe iz sebe*

Go down

Travanj 2009. - *eHrvati, ostavimo svađe iz sebe* Empty Travanj 2009. - *eHrvati, ostavimo svađe iz sebe*

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:45

Dobar Vam dan još jednom dragi eHrvati.

Opet sam pogazio svoju riječ jer sam naglasio da će moje novine izlaziti svakih 7 dana, ali trenutna situacija i događaji su me natjerali da napišem i ovaj članak.
Biti ću kratak i direktan.

Ova trenutna situacija zahtjeva intervenciju. Kao što svi znate ili bar velika većina, Roby Petric je naš novi-stari predsjednik. Način na koji je došao do te pozicije je stvorio buru nezadovoljstva, kritika, pohvala itd.

O tome više neću pisat, ako nekoga zanima o čemu je riječ, možete pročitati u mojem prethodnom članku i u 135 drugih članaka koji su se bavili tom temom zadnjih dana.

Ovim člankom sam htio pozvati na konačni mir što se tiče izbora i odabira predsjednika.
Naš novinski prostor je pretrpan člancima koji ovaj potez osuđuju, ali čemu to? Dokad?
Pa dragi sunarodnjaci, nemojmo dopustiti da nas odabir predsjednika "razdvoji".
Uvijek smo bili složni, pomagali jedni drugima, a sada svatko na svoju stranu. Jedni podržavaju ovoj potez, drugi ga osuđuju i svi međusobno pljujemo jedni po drugima.

Pa pogledajte u kakvoj se situcajiji nalazi naša draga eHrvatska. Napeti odnosi sa eSrbima, eMađari jedva čekaju da napravimo pogrešan potez, tržište nam doživljava konstantne oscilacije itd.
Sada kada je već sve završeno, kada imamo novog predsjednika, sada svi moramo stisnuti zube i biti kao jedno, kao što su (e)Hrvati uvijek bili. U ovim trenucima moramo biti jaki, ako se sada podijelimo na grupice onda nam je eHrvatska ranjiva i postaje laki plijen svim grabežljivcima koji nam je žele oduzet. I ja sam osobno osudio ovaj potez, ali kada se sagleda šira slika, treba nam trenutno sigurna ruka, ne smiju se događat početničke greške.

Sljedeći izbori su već za mjesec dana, ako se situacija popravi, ja znam da će se Roby povući i da će novi ljudi dobiti priliku, oni koji su već na ovim izborima pokazali veliki potencijal.

Zato dragi eHrvati, pozivam Vas sve, one koji su zadovoljni ovim ishodom i one koji nisu, da ovaj put ostavite ponos iza sebe, da svi budemo složni i da prebrodimo ove teške trenutke na način kako eHrvati znaju, kao jedna jaka zajednica i da svima pokažemo da nam nitko neće uzeti našu svetu zemlju.

Hvala na čitanju, MB

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.