Travanj 2009. - Kandidatura za Kongres --> Master_Blaster

Go down

Travanj 2009. - Kandidatura za Kongres --> Master_Blaster Empty Travanj 2009. - Kandidatura za Kongres --> Master_Blaster

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:53

Dobar Vam dan eHrvati.

Ovom prilikom ću pokušati dobiti Vašu naklonost i pokoji glas na Kongesnim izborima.

Vjerujem da me neki od Vas već znaju, da li preko novina ili nekako drugačije i vjerujem da ste primjetili da sam aktivan igrač eRepublika, pratim forume, interesiram se za igru itd.

Član sam HUS-a, Hrvatske Ujedinjene Stranke, vrlo sam aktivan na stranačkom forumu i zanima me sve vezano uz napredak naše države, na bilo koji način.

Od samo početka svoje eAvanture, čitao sam forume, wiki i pokušavao što više saznati o igri te o trenutnoj situaciji eHrvatske u svijetu. Znam da na mjestu Kongresnika ne mogu napraviti velike stvari, ali mogu podržati dobre ideje, dati svoje prijedloge u suglsnosti sa članovima HUS-a za koje mislim da bi bili dobri za cijelokupni eHrvatski narod i eHrvatsku općenito.

Kongres i stanje u Kongresu te nove prijedloge pratim konstantno iako nemam mogućnost izglasavanja novog zakona, a kada bih uz Vašu podršku uspio ući u Kongres, svoj manadat bih odradio do kraja i podržao ideje koje bi mogle pomoći našoj dragoj zemlji. Ovaj posao smatram ozbiljno, nije mi do 5 Gold-a, od kojih ću ionako 1 donirati u HNB, a ostatak u daljnji razvoj svoje stranke.

Kao što vidite, nisam jako dugo u igri, ali sam se potrudio jako puno saznati o svemu vezanome za igru i našu državu i mislim da imam dobre temelje za poziciju Kongresnika i smatram da je sljedeći logičan korak u mom eŽivotu, pokušati ući u Kongres.

Kandidirao sam se u Isri i nadam se da ćete mi dati svoj glas i prepoznati moje dobre namjere i ozbiljnost kod pristupa ovoj poziciji.

Hvala Vam na čitanju i na podršci koju pružate novinama, MB

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.