Travanj 2009. - Obranimo eHrvatsku --> VAZNO

Go down

Travanj 2009. - Obranimo eHrvatsku --> VAZNO Empty Travanj 2009. - Obranimo eHrvatsku --> VAZNO

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:54

Dobar Vam dan eHrvati.

Danas je dan kada je naša draga eHrvatska napadnuta sa dvije strane, na područjima koja nakon osvajanja istih pripadaju eHrvatskoj.

To su East Serbia gdje su eSrbi započeli RW u pokušaju da vrate regiju te Vojvodina, tu su nas napali eMađari, vjerovatno s ciljem da u slučaju da uspiju osvojiti regiju, predaju istu eSrbima. Kao što znate te su zemlje članice PEACE-a te već neko vrijeme surađuju i planiraju vratiti regije eSrbiji.

U ovom trenutku pozivam sve koji se nisu borili da to učine i to u RW ratu koji je pokrenula eSrbija, a ne u ratu koji je pokrenula eMađarska.

Razlog je vrlo jednostavan, za rat protiv mađara imamo 8 aktivnih MPP-a sa vrlo jakim zemljama među kojima su i eRumunji, trenutno najjača vojna sila u eRepubliku, dok u RW ratu se borimo sami i tamo je potrebna Vaša pomoć daleko više nego u ratu protiv eMađara.

Kada i ako uspijemo zaustaviti pobunu, tada ćete se sutra boriti u Vojvodini protiv eMađarske.

Vrlo je važno da se nakon odlaska u bolnicu više ne borite jer se možete liječiti samo JEDNOM dnevno i važno je da za sutra, za borbu protiv eMađarske budete spremni i da imate wellness što viši. Ako ste u mogućnosti preselite se u NW Hrvatsku ili Slavoniju gdje su smješetene q5 bolnice

Sada moramo pokazati našu slogu, naše jedinstvo i našu pravu snagu.

Za (e)Hrvatsku !!!

Hvala Vam na čitanju i molim Vas da VOTE-ate ovaj članak kako bi ga vidjelo što više ljudi.

Hvala i do čitanja, MB

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.