Prosinac 2008. - MARS NAPADA, A JA OSTAJEM...

Go down

Prosinac 2008. - MARS NAPADA, A JA OSTAJEM... Empty Prosinac 2008. - MARS NAPADA, A JA OSTAJEM...

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:01

Dragi narode,

želim vam samo reći da ipak ostajem u eRepubliku... Bio sam najavio da ću otići, ali nakon brojnih molbi da ostanem i nakon razgovora sa Couvertom sam ipak odlučio ostati.
Rad HP-a (sada HSR-a) će se bitno promijeniti, pa se nadam da će svi biti sretni na kraju i da neće više dolaziti do novih svađa, prozivanja, vrijeđanja, spamanja o RL-prošlosti i slično...
Zaboravimo na prošlost i krenimo dalje...

Članak o reformi će ubrzo izaći i nadam se da će novi rad svima odgovarati, a pogotovo članovima koji su napustili stranku pa ih kroz ovaj članak molim da se vrate u stranku! (bez obzira koja bude njihova konačna odluka, ja ću ju poštovati)

Samo još treba nagovoriti Radijatora, moga bivšeg kolegu u novinama, da mi vrati 4.5 golda, jer ako mi ne vrati to, onda se može pozdraviti od polufinala svjetskog prvenstva!

Da ne pišem za par sati o radu mojih novina, odmah ću reći da će se moji članci bazirati na činjenicama, intervjuima i statistikama! Svoja mišljenja, tj. svoje stavove ću nastojati izbjegavati... Spam članke nemojte očekivati u mojim novinama, jer ih neće biti!

Vote i subscribe!

Toliko za sada,
Hvala na pozornosti!
VAŠ

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.