Veljača 2009. - ****Nedostatak fooda, uzroci i rješenje****

Go down

Veljača 2009. - ****Nedostatak fooda, uzroci i rješenje**** Empty Veljača 2009. - ****Nedostatak fooda, uzroci i rješenje****

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:43

Kako već i ptice na grani znaju, fooda na HR marketu i dalje ima jako malo i cijene su jako visoke.

Ovih dana ste mogli načuti hrpu gluposti koji je uzrok tipa prevelik broj ljudi, nedostatak radnika, prevelika potražnja - mala proizvodnja, nesposobna vlada itd...sve glupost do gluposti.

Prava istina je da food(iliti hranu) kupuju Mađari i Indonežani koji su imali nagli porast stanovništva i nemaju dovoljne količine pa tako pokušavaju usput i nama stvoriti probleme. Pitanje je kako kupuju ako ih nema online kod nas...pa očito preko neke skripte, buga ili ne znam čega, jer je očito da nisu kod nas i da nisu online uvijek kad se sve pokupuje. To je posao za admine da se pozabave time, samo je pitanje koliko su sposobni.

Rjesenje

Rješenje je vrlo jednostavno. Zaboravite market i kontaktirajte proizvođače preko PMa na organizaciju i preko donacija odrađujte transakcije. Cijene se mogu spustiti na normalu, svi mogu biti zadovoljni i sretni, samo treba malo mrdnut dupetom i umjesto pisanje članaka moglo bi se pisati PMove.

Stoga pozivam sve voljne proizvođače hrane da se jave, napravimo popis njihovih organizacija i sve rješavamo preko donacija.

Q 1
Taubek (Q1) - Kadaj, Selector
Vandelay Food Kupujmo hrvatsko (Q1) - Mirko S. Zlikovski
MB-HRANA (Q1) - Ivan Batinic
Healthy food Cro (Q1) - dado2202
Kvalitetna Hrana (Q1 - BIH) - staklar
F & C Food (Q1 - Mađarska) - El Croat, The_Fico

Q2
Kupujmo Hrvatsku hranu (Q2) - dSoKre
AndyCro Prehrana d.d. (Q2) - andycro
Green Planet Hrana (Q2) - Aquasonic
Podravka (Q2) - Marko ivica, PUNK BIBINJE
Hrvatska pravaska hrana (Q2) - HSP savjetnik
Drzavna Hrana Q2
Prehrana (Q1 - Srbija) - Darko Krams

Q3
Hrvatska fina hrana (Q3) - Kvesko, Junior Soprano
Kupujmo Hrvatsko (Q3) - bbb_kambelovac
BD Hrana (Q3) - bekson, debolestis
Bijeli Kruh, OsijekIII (Q3) - Hrvat

Q4
Hrvatski Svezderi (Q4) - DwarfZG, metak
Kupujmo Hrvatski Eko Kruh Q4 (Q4) - CROOHM

Sad je naravno pitanje koliko su oni spremni odreći se profita i raditi uslugu našim građanima. Nadam se da će odaziv postojati.

Ovo su linkovi na organizacije koje znam, one koji nisu upisani neka mi šalju PMove da se jave pa lako ubacim link na njih.

Isto tako, samo zamolba proizvođačima da više od 5 komada ne prodaju po osobi da nebi sad netko preprodavao ili nešto slično

APEL br.2

Proizvođači graina sa licencama za izvoz u druge države, sve stavljajte na naš market...da nebi bilo i tu nestašice. Evo, ja sam već počeo i ne nabijajte cijenu.Unaprijed hvala svima na odazivu što se tiće ove akcije.

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.