Ožujak 2009. - ***Potreba za oružjem***

Go down

Ožujak 2009. - ***Potreba za oružjem*** Empty Ožujak 2009. - ***Potreba za oružjem***

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:45

Kao što već sve novine pišu, kuloari bruje i na mnogim kavama, tema je rat eHrvatske sa eSrbijom. Na mnogim člancima i komentarima se može ćuti da će biti krvi, iznose se neke činjenice iz RLa za koje smatram da ovdje nije mjesto i da su hrpa gluposti koje nemaju veze sa napadom eHrvatske na eSrbiju.

Ovo je igra, nikakva krv se neće prolivat, samo lupanje glavom o "zid", pa tko više damagea napuni taj je pobjedio.

Isto tako mnogi znaju da za rat treba i oružje, te sam zbog toga odlučio otvoriti Q1 weapon firmu u eHrvatskoj kako bi pripomogao potrebama eHrvatske za weaponom i umanjio nestašicu istog u narednim danima.

Tvrtka će se otvoriti sutra u popodnevnim satima, a za rad tvrtke su potrebni radnici, točnije njih 10. Kako nisam osoba koja samo postavi ponudu za posao i uzima koga stigne samo da što više zaradi odlučio sam ovako javno prikupiti radnike i s njima popričati par rečenica prije nego što ih zaposlim kao što to i inače radim u drugoj firmi koja je u mom vlasništvu, točnije, moje organizacije.

Plaće koje sam odredio po skilovima su sljedeće:

Skill 1 = 3 HRK
Skill 2 = 6 HRK
Skill 3 = 10 HRK
Skill 4 = 14 HRK

Sad očekujem da se zainteresirani za posao jave tu na moj account kako bi popričao s njim i popisao ih, te izabrao 10 najkompetentnijih radnika koji se znaju o sebi brinuti, a ti isti radnici će tokom svog radnog staža dobijati nagrade za vrijednost i vjernost tvrtki, kao što moji radnici uvijek dobivaju.

Za početak će svi radnici koji budu prihvaćeni u tvrtku dobiti tickete da se prebace u NW Croatia ili Slavoniju kako bi bili spremni ratovati i pomoći našoj vojsci u ratu protiv eSrbije. To je ono što ću za sada ponuditi, ostali darovi i pogodnosti neka ostanu tajna. Mnogo toga imam za ponuditi i pojasniti vam, pa se nemojte ustručavati pitati, a ni javiti za ovaj posao.

Primarno što ću gledati kod radnika je da im je wellness iznad 40, tako da se u ratu mogu napuniti i raditi maksimalnim potencijalom. Ipak, skill mi nije bitan, odnosno bitno je samo da je skill 1, tj. danas ako imate 0.5, sutra ćete se dići na skill 1 i onda mi se javiti ukoliko ste zainteresirani. Isto tako ako netko ima veći skill od 4, odnosno 5 i više neka se javi, pa ćemo se već nešto dogovoriti. Znači prvih 10 imaju prednost ukoliko imaju wellness 40, a ostalo ako im se posreći ili neki od prethodnih napusti tvrtku što će značiti da više nije zainteresiran za rad u ovoj tvrtki.

Plan rada:

Plan rada tvrtke je da radi kao Q1 tvrtka, jer je potreba eHrvatske prije svega najveća kod Q1 weapona zbog njihove cijene i zbog toga što se mnogima ne isplati kupovati bolje oružje da bi postigli veći damage za 10% po levelu oružja koje je ujedno i duplo skuplje od onog nižeg levela. Daljnji planovi će se javiti osobno svakom radniku na PM ili na forum koji mislim otvoriti ovih dana za sve svoje radnike kako bi se čula mišljenja radnika, viđenja situacije, dogovori oko plaća itd...

Sam upgrade tvrtke na Q2 se neće dogoditi prije nego svi radnici budu barem skill 3 jer se to nikako ne isplati, odnosno proizvodnja bi bila jako mala, a to mi sad nije interes, a za ostale planove organizacije ili pojedine tvrtke u vlasništvu organizacije ćete biti obavješteni.

Sretno eHrvatskoj u ratu i hrabro idemo naprijed, a to je ono najbitnije.

Pozdrav od rocker-ma.

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.