Sječanj 2009. - * Kandidatura za Predsjednika RH - Split 1700 i njegov team *

Go down

Sječanj 2009. - * Kandidatura za Predsjednika RH - Split 1700 i njegov team * Empty Sječanj 2009. - * Kandidatura za Predsjednika RH - Split 1700 i njegov team *

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:50

Poštovani narode, pet je dana do izbora novog Predsjednika RH, i ovim putem želim javno najaviti moju kandidaturu za mjesto Predsjednika Republike Hrvatske na izborima koji će se održati 5.2., u četvrtak.

Službeno objavljujem i tim koji će sa mnom na čelu voditi RH u slučaju moje pobjede:

Ministar obrane i državne sigurnosti: Kokach
Ministar rada i socijalne skrbi: Sumski
Ministar vanjskih poslova: Relic
Direktor Zavoda za zdravstvo: CopyPaste071
Direktor Zavoda za statistiku: imekojesepamti
Direktor HCK- don Macky
Direktor BioCroQ5 bolnice: Tomislav

O meni

U igri sam četiri mjeseca, registrirao sam se sam tijekom vremena kad su Hrvati bili u Južnoafričkoj Republici. Pri stvaranju Domovine, zajedno s timom koji je okupio Roby Petric od prvog dana sudjelujem u formiranju tima koji će u slijedeća dva mjeseca voditi državu kroz početne probleme i izazove koje stvaranje nove države donosi.

U prosincu sam bio v.d. ministra rada pod Vijećem RH, radeći na uspostavi gospodarstva, vodeći u isto vrijeme tvrtke Zlatnog klasa u kojoj je većina novopridošlih članova u igru dobila prve poslove, financirajući plaće i materijale iz svoje privatne imovine.

Uspostavom početnog gospodarskog sustava, prijavljujem se nakon prvih izbora za mjesto Ministra vanjskih poslova, stvarajući mrežu veleposlanika, uspostavljajući kontakte sa stranim državnicima i ostvarujući veze na međunarodnoj razini.

Tijekom svoja dva mandata pod predsjednikom Robyjem Petricem usko sam suradjivao sa ostalim ministrima i razvio prijateljski i kvalitetan odnos sa Kokachem, Sumskim, Relicom, a istovremeno ucio od Robyja.

Vjerujem da su ovi izbori pravi test za mene i moje znanje. Iskustvo koje sam dosad skupio ću kvalitetno iskoristiti, zajedno sa svojim timom, da nastavimo s mjesta gdje će Vlada Robyja Petrića stati i osigurati kontinuitet politike koju je on u početku osmislio.

Moji suradnici

Kokach- jedan od starijih hrvatskih igraca, visoko cijenjen u i međunarodnim krugovima kao odličan vojni strateg i taktičar. Bivši je ministar obrane USA, trenutni ministar obrane RH, Colonel po vojnom ranku i osnivač hrvatske vojske.

Sumski - moj osobni prijatelj i covjek koji je velika radilica. Kao osnivač i voditelj Zavoda za Zdravstvo u prvom mandatu, te kasnije Ministarstva zdravstva, pokazao se kao čovjek koji ima ideje i koji ih zna sprovesti. Takodjer, njegovi projekti su Registar kritičnog wellnessa i Power.hr, a odradio je i velik posao na izračunu Preporučene cijene proizvoda.

Relic - jedan od najstarijih hrvatskih igrača, bivši ministar vanjskih poslova UK, potpredsjednik u Vladi Robyja Petrica i covjek od kojeg sam mnogo naučio u diplomaciji. Relic je osoba puna kontakata i finesa iz diplomacije, i vjerujem da je najkompetentnija osoba koja može preuzeti Ministarstvo od mene u slučaju moje pobjede.

CopyPaste071 - jedan od igrača nove generacije, dobio najbolje moguće preporuke od Sumskog s kojim je surađivao na projektima Ministarstva zdravstva. Izuzetno aktivan na forumima i izuzetno vrijedan suradnik, koji će u slučaju moje pobjede nastaviti brinuti o Registru kritičnog wellnessa i Power.hr programu i razvijati ih i dalje.

imekojesepamti - dosadasnjem voditelju Zavoda za statistiku mislim produžiti mandat. To je čovjek kojem se i sami divite, kroz njegove iscrpnečlanke.
Doprinos koji daje kroz svoja statistička istraživanja je nemjerljiv.

don Macky - zatajna osoba koja dokazuje da mnogo price ne garantira i mnogo rada. Covjek koji u pozadini ministarstva vrijedno radi i smislja projekte za Hrvatski Crveni Križ, kao sto je radio pomazuci Sumskom u prvim danima rada Zavoda za Zdravstvo RH.

Tomislav - bivsi ministar rada Južnoafričke republike, bivši voditelj Zavoda za statistiku RH pod Robijem Petricem, vlasnik vise tvrtki i odličan poduzetnik. Ne mogu zamisliti bolju osobu da vodi tvrtku od vitalnog značaja za državu od njega.

Najava programa

Sam program moje Vlade bit ce najavljen u slijedećim danima kroz poseban članak. Pokušat ću se dotaknuti svih područja od vitalnog značaja za Domovinu, dati i konretne naputke i rješenja za svaki sektor koje planiram sprovesti kroz svoj mandat u slučaju pobjede.

Na izborima 5.2. bira se novi Predsjednik, nasljednik Robyja Petrica.
Vjerujem osobno da sam najkvalitetnija osoba i da imam najjaci team koji zna i moze voditi drzavu, team koji ce Hrvatsku uciniti zemljom kakvu je svi zelimo imati.

Zato - glasajte za Split1700 i njegov team - na izborima u četvrtak, vjerujemo da imamo najkvalitetnija rješenja i da možemo nastaviti putem koji je on zacrtao.


Kandidat za Predsjednika RH, Split1700

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.