Sječanj 2009. - * Poštovane sugrađanke i sugrađani eHrvatske!! *

Go down

Sječanj 2009. - * Poštovane sugrađanke i sugrađani eHrvatske!! * Empty Sječanj 2009. - * Poštovane sugrađanke i sugrađani eHrvatske!! *

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:55

Poštovane sugrađanke i sugrađani eHrvatske!!

Prvenstveno zelim reci kako sam u prethodnom tjednu odradio veliki broj poruka cestitke, uspostave odnosa s medunarodnim predsjednicima, predstavljanja nove Vlade u Atlantis savezu....a sto mi nije dozvoljavalo da budem aktivniji u medusobnoj komunikaciji na razini predsjednik- gradjanin. Svaku minutu svog slobodnog vremena pokusao sam sto vise posvetiti upravo Vama.
Nadam se da cu kroz naredni period naci vremena za svakog od Vas...

Tjedan dana nakon Predsjednickih izbora te imenovanja nove Vlade, napravit cu malu rekapitulaciju stanja u drzavi te iznijeti plan rada u ovom mandatu.

::Vlada RH::
U predizbornom obraćanju sam predstavio svoj team ljudi, koji ce voditi Hrvatsku narednih mjesec dana. Bez obzira na moju stranacku pripadnost HDS-u, izabrao sam ljude, strucne ljude, koji su se do sada imali prilike dokazati te za koje smatram da ce svoj ministarski posao obavljati s punom odgovornoscu, bez obzira na njihovu stranacku pripadnost.

1)Ministarstvo rada i socijalne skrbi- Ministar Sumski
- Zavod za zdravstvo/ CopyPaste071
- Zavod za statistiku/ imekojesepamti

2)Ministarstvo obrazovanja- Ministar andycro
- Hrvatski crveni križ/ don Macky
- Ured dobrodošlice/ Couvert

3)Ministarstvo vanjskih poslova- Ministar Relic

4)Ministarstvo obrane- >Ministar Kokach


U svo predizbornom predstavljanju dotaknuo sam se svih poglavlja na kojima cu rediti u ovom mandatu. Svaki od ministara ce kroz clanak, ispred ministarstva, predstaviti rad u ovom mandatu, te nove projekte kroz gore navedene urede. Ukratko cu se dotaknuti osnovnih i prioritetnih grana, u kratkim crtama, a kako bih ostavio prostora da ministri kroz svoj clanak mogu detaljnije
izloziti svoj plan rada.

::Razvitak gospodarstva::
Stabilnost Hrvatske apsolutno je zamjetna, tema o kojoj uopce vise ne treba govoriti, no da razvitku ima mjesta neosporno je. Prioritet hrvatske gospodarske politike je nastavak izgradnje stabilnog i snaznog trzisnog gospodarstva, konkurentnog na svjetskom trzistu. Jacanje stabilnosti i nastavak reformi u svrhu osiguranja stabilnog i odrzivog gospodarskog razvitka, povecanja proizvodnje, posebice izvoza, glavni je zadatak na kojem cu ustrajati.
U okviru primarnih ciljeva gospodarske politike, posebno mjesto zauzima izvoz. Plasiranje domacih proizvoda na strano trziste ima veliku vaznost za buduci razvitak zemlje i daljnje restrukturiranje i modernizaciju hrvatskog gospodarstva. U tom kontekstu, odlucili smo ulagati u gospodarstvo i kroz subvencioniranje licenci.
Kako povecati proizvodnju, koji su kriteriji za subvencioniranje licenci, kakva je suradnja s medunarodnim zemljama u gospodarskoj suradnji...bit ce izneseno u clanku ministarstva rada i socijalne skrbi.

::Sigurnost::
Jedan od glavnih strateskih ciljeva unutar drzavne sigurnosti je bio ulazak u Atlantis. Tim pristupom ne samo da smo osigurali zastitu, dobili smo vrijeme nesmetanog rada u pogledu ojacavanja sigurnosti zemlje. Dosadasnja financijska situacija nije dozvoljavala pokrenuti gradnju defense systema, a sto se velikim dijelom odnosilo na dosadasnju nestabilnost gospodarstva u zemlji, za koje je bilo potrebno osigurati novcane rezerve. Takoder veliki problem je predstavljao mali broj kvalitetne radne snage, koja je danas kud i kamo bolja, u odnosu na prethodni mjesec.
Nakon sjednice Vlade i dobivenih buducih troskova, odnosno nakon odobravanja proracuna svim ministarstvima, donio sam odluku da krenemo s investicijskim ulaganjima u drzavnu sigurnost.
Uz gradnju Hospital Q5 (trenutno gradimo drugu), gradnja Defense systema Q3 je jedan od kljucnih poteza za buducnost eHrvatske.
Zasto bas Q3?
Q4 i Q5 je jednostavno prevelik zalogaj za nasu drzavu. Graditi Defense Q4 ili Q5, a da bi izgradnja trajala optimalno, potreban je veliki broj jakih radnika, a sto je nemoguce uz trenutnu gradnju Q5 Hospital. Za izgradnju Q3 Defense, imamo potrebnu radnu snagu. Osiguranjem regija idemo s prodajom defense systema na vanjsko trziste, koje je osigurano za Q3, nakon cega osiguravamo novac za unaprijedenje kompanije a ujedno kroz rad stjecemo potrebnu radnu snagu za buduci Q4 ili Q5.
-Zakljucak-
Gradnja Q3 Defense systema (vremenski)- optimalna
Radna snaga- osigurana
Financijska sredstva- zajamcena
Obrambena sila- dovoljna

Nakon objave clanka o osnivanju tajne sluzbe a sto je javno napravljeno iz samo meni znanih razloga, mnogo se pitalo, kritiziralo te omalovazavalo rad tajnih sluzbi. U svrhu daljnjeg neometanog rada, zelim Vas detaljnije upoznati s ciljevima spomenutih sluzbi. Svaka od sluzbi je zaduznena za prikupljanje, analizu, obradivanje i ocjenjivanje podataka o vojskama i obrambenim sustavima drugih zemalja. Za drzavnu sigurnost je od iznimnog znacaja imati podatke o namjerama, mogucnostima i planovima djelovanja pojedinih osoba, grupa i organizacija, kojima je cilj ugrozavanje obrambene moci a tim i sigurnosti drzave. Ukoliko se radi o drzavnim planovima, cilj je
otkriti, pratiti i suprotstaviti se ovakvim aktivnostima. Kako bi se smanjile ili u potpunosti uklonile takve mogucnosti, osnovane su ovakve sluzbe.
Za decke koji strucno rade i bez ikakvih povlastica, samo za dobrobit svoje Domovine, najmanje sto mozemo uciniti je da im omogucimo nesmetan daljnji rad, uz nasu podrsku. Nadam se da cete ubuduce imati razumjevanja.

::Jos jaca eHrvatska::
Obzirom da ubrzo idemo s novom RL promocijom eHrvatske, kroz brojne medije, radimo ubrzanim tempom na osiguranju opstanka svakog novopridoslog clana. Cim budemo u potpunosti spremni za novi, jos veci val, idemo s promidzbom.
Da bi se to realiziralo, cekam da svi projekti od strane ministarstava, ministarstva rada i socijalne skrbi te ministarstva obrazovanja, zazive u potpunosti i sto spremnije docekaju nove stanovnike eHrvatske.

Takoder, u svrhu objedinjenja svih nas te sto lakseg i jednostavnijeg pracenja eHrvatske, uhvatio sam se u kostac s izradom domene eHrvatske.
Domena se radi po uzoru na Slovensku, koja je zasigurno jedna od boljih u eR, i nastojim da je cim prije zavrsim i okupim eHrvatski narod na jednom mjestu. Prikupljaju se svi potrebni podaci, masa podataka, kako bi to ipak licilo na nesto i predstavljalo eHrvatsku u RL i eSvijetu.
Kad se dodje do zavrsne faze same izrade, izbacit cu link da je zajedno prokomentiramo i eventualno doradimo. Jos svima da posaljem naljepnice za aute... Smile necemo valjda do tu doci.

::Medunarodni odnosi::
Status koji eHrvatska uziva u Atlantisu i eSvijetu je ono na sto sam posebno ponosan. Stekli smo ugled i nesumljivo izgradili jedan izuzetan odnos s mnogim zemljama eRepublika.
Mogu reci da imamo jako dobre odnose i s zemljama clanicama PEACE saveza, sto nam daje dodatnu vrijednost, kao jedne mirodobne zemlje.
Evo nedavno smo dobili novog susjeda eSrbiju, zemlju koja je u izuzetno losoj situaciji. Gledajuci kako su krenuli, mislim da bas i nemaju potporu PEACEa, jer bi se u protivnom razvijali mnogo bolje i kvalitetnije. Sto se tice nasih odnosa sa eSrbijom, mogu reci kako eHrvatska ustraje na vodjenju jedne dobrosusjedske politike, koliko to bude moguce. Bez obzira na odluku njihove buduce Vlade u pogledu pristupanja jednom od saveza, mi imamo svoje granice i branit cemo ih.
Evo bit cu slobodan reci svoje misljenje. Postujem Vladu svih zemalja eR i nastojim da imamo dobre odnose sa svim zemljama, medutim clanstvo u razlicitim savezima nam ne daje za pravo da vjerujemo svima koji nam idu niz dlaku. Zato, nemojmo siriti unutar drzavno neprijateljstvo jer zasigurno smo meta mnogim zemljama u eSvijetu.
Radite, gradite, jacajte se....samim tim jacamo i granice lijepe nase.

Voljeti svoju Domovinu znaci brinuti se za nju!!!

Predsjednik eHrvatske
Split1700

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.