Siječanj 2009. - * Ured Predsjednika *

Go down

Siječanj 2009. - * Ured Predsjednika * Empty Siječanj 2009. - * Ured Predsjednika *

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:56

Poštovane sugrađanke i sugrađani drage nam eHrvatske!

Obzirom da sam se uhvatio u kostac s mnogim stvarima, uz standardne obveze jednog predsjednika, jedva stignem obratiti se javnosti, bilo preko medija, foruma i sl. Unutarnja politika, vanjska politika, forumi (opceniti, Atlantis, eR, stranacki, vojska, tajna sluzba...), chat...samo su dio svakodnevne obveze predsjednika drzave. Uz to ubrzano radim na izradi sluzbene domene eHrvatske te pratim i vodim cijeli koncept izrade.
Kako bih olaksao cijelu situaciju u komunikaciji, na razini Predsjednik- Građanin, odlucio sam uvesti dvije novosti u uredu Predsjednika.

:: Predstojnik Ureda Predsjednika
Kako bi Vas predsjednik mogao neometano nastaviti svoj rad, a ujedno upoznavati javnost o trenutnom stanju u drzavi, oducio sam raspisati natjecaj za predsjednickog tajnika odnosno predstojnika ureda Predsjednika. Predstojnik bi, u suradnji s predsjednikom, javnost upoznavao s trenutnim zbivanjima i statusu eHrvatske. Optimalno vrijeme, a uzevsi u obzir razvoj te svakodnevna zbivanja, za sastaviti kvalitetno izvjesce je 2 dana, te ce stoga svaka dva dana izlaziti clanak iz ureda Predsjednika. Ta funkcija bi se trebala odrzati u buducnosti, za sve buduce predsjednike, kako bi sam predsjednik mogao obavljati funkcije koje zahtjevaju maksimalnu aktivnost.
Natjecaj je otvoren od izdavanja clanka i trajat ce 2 dana.
Kandidature se predaju u Uredu Predsjednika RH, u obliku PM.

:: Na kavi s Predsjednikom (pon. 17-19h)
Od danas cu se staviti na raspolaganje svim građanima, i to svaki ponedjeljak od 17 do 19 sati na chatu, mjestu gdje cemo razgovarati o svemu i svačemu, živom i neživom, bitnom i nebitnom...
Sto vise reci, tipkamo se popodne Smile
Hrvatski chat


Iskoristit cu priliku da zahvalim svima Vama, građanima eHrvatske i van njenih granica, koji na bilo koji nacin dajete svoj doprinos za buducnost ove zemlje. Hrvatska je u izuzetno dobroj ekonomskoj situaciji, populacijski rastemo, vanjsko politicki odnosi su nepromjenjeni i ponosan sam sto smo od samog nastanka nase drzave do danas odrzali status jedne postene, prijateljske i nadasve hrabre drzave. Gledajuci opcenito stanje u svijetu, Hrvatska ima cvrst status u svim granama razvoja i zbori kao zemlja velike buducnosti.
Posebna pohvala ide nasim obrambenim snagama, ljudima koji su napravili najveci iskorak u razvoju. Upravo je oformljena nova brigada, 5. Gardijska Brigadi- SOKOLOVI, te pozivam sve one koji nisu u brigadi da se prikljuce istoj.

Uvijek i sve za Hrvatsku, a vječnu i jedinu Hvatsku ni za što!

Predsjednik Hrvatske
split1700

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.