Svibanj 2009. - ##PROŠIRIMO HRVATSKU##

Go down

Svibanj 2009. - ##PROŠIRIMO HRVATSKU## Empty Svibanj 2009. - ##PROŠIRIMO HRVATSKU##

Postaj  Vladimir Andreev on 28/5/2009, 15:20

Drage Hrvatice i Hrvati,


Pošto sa novčanim sredstiva ipak nismo skupili potreban iznos za reklamu na nekom hrvatskom portalu, okrenuli smo se na ono bestplatno reklamiranje.
Potanknuti sve jačim Mađarima, a i novim te prvim naletom novih Srba u igri, vrijeme je da se ozbiljno trgnemo i održimo Hrvatsku i dalje na impresivnom nivou kakvom je sada. Mislim da nije potrebno pisati što sve pozitivno dobivamo novim igračima.

Zato, pozivam Vas sve da objavite sljedeći tekst na nekom od foruma na kojem ste registrirani, a na onom forumu gdje već ima tema napišite nešto tipa "super igra", "moram probati"... Siguran sam kako je nas je većina registrirana na barem dva, tri i više foruma, ili neki sličan sajt gdje se može ovako nešto objaviti.

Sada kada ste došli tamo, jedino što vam je preostal je copy/paste ovaj clanak:


Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila.
eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku.

Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu.

Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad...
Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima.

Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.

Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.

Detaljnije stanje na eBalkanu će vam prikazati ova slika:

obrazek


Napravljena je i web stranica naše eDomovine na kojoj imate forum i chat i još mnogo korisnih stvari.Ona se nalazi na linku:

eDomovina.com - Sluzbene web stranice eHrvatske

Pridružite se i Vi ovoj igri klikom na link:

eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game


Ovo su neki od primjera kako se postavlja: (pohvala webstartmu)
- http://crofreaksclan.azureforum.com/ostalo-f12/ehrvatska-virtualna-svjetska-velesila-treba-pomo-t45.htm#231
- http://www.croportal.net/forum/igre/ehrvatska-virtualna-svjetska-velesila-treba-pomoc-50072/#post1652003
- http://www.teen385.com/board/viewtopic.php?f=15&t=7934

Kako sam već rekao, ne moraju biti forumi, možete na bilo koji način koji znate. Smile
Ako ne znate kako postaviti sliku, samo ovo kopirajte [.img]https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/20iw8xs.jpg[/img.] (bez točke)
I linkovi: [.url=http://www.edomovina.com]eDomovina.com - Sluzbene web stranice eHrvatske[/url.] [.url=http://www.erepublik.com]eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game[/url.]



Pomozimo domovini, ojačajmo Hrvatsku!

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.