Prosinac - 2008 - Priopćenje radnicima

Go down

Prosinac - 2008 - Priopćenje radnicima Empty Prosinac - 2008 - Priopćenje radnicima

Postaj  Johny Stulic on 18/4/2009, 23:53

Priopćenje radnicima

Pozdrav i dobrodošli u Norvešku !

Posljednjih dana sam se bavio dovođenjem radnika iz Hrvatske i nažalost fale mi još 2, tako da ću pokušati potražiti radnike među lokalnom populacijom. No produkcija svejedno teče izvrsno, i na tome moram zahvaliti vama, izvrsnim hrvatskim radnicima! Samo tako nastavite.
Osim moving ticketa koje sam vam donirao, nekim radnicima sam slao i po 10 giftova. Ako sam nekoga izostavio, odmah mi se javite.

Također, ako imate kuna na svome računu, na monetary market-u sam stavio offer HRK za NOK (po rate-u od 1 NOK = 1 HRK, prije je bilo 1.5 ali hrana poskupljuje svaki dan).
Zaboravio sam spomenuti i da je već odrađena prva transakcija proizvedenih dijamanata, i to s tvrtkom GDF Antimonova Mast. Dogovor je da dnevno prodajemo 33 Q3 dijamanta za 1.3 GOLD-a. Kako će naša produkcija nadilaziti 33 Q3 dijamanta na dan, potrudit ću se da pronađem još kojeg kupca.

Još jedna važna stvar koju moram odrediti za naše radnike su gift partneri. Otkupio sam 120 giftova i već sam vam nešto od toga slao, ali radi bolje organizacije, grupirat ćete se u gift partnere kako bi mogli međusobno svaki dan povećavati wellness. Dakle, gift partneri su sljedeći:

walentkane - Sporky
Lala Linda - Domagoj Soldo
Serilo - sharplaninac
webstartm - Matej2801

Svaki od vas će dobiti po 10 giftova (ako imate toliko inventory slotova), i ISKORISTIT ćete giftove na vaše navedene partnere, i naravno, oni će to isto za vas učiniti.

Posljednje na što sam vam htio ukazati je problem s kojim se strani radnici često susreću - kvizovi. Kako su pitanja često vezana uz Norvešku o kojoj malo znamo, morat ćemo zajedno surađivati skupljajući pitanja i odgovore. Ja imam sljedeće:


The Constitution of Norway was approved in:
1814

The Norwegian city which was previously called Nidaros is now called:
Trondheim

What area became a Danish province in 1729?
Greenland

In Norway, you can vote from:
18 year-old

The oldest existing city in Norway is named:
Toensberg

To what country was Norway linked in a 'personal union' formed in 1814?
Sweden

In 2009, the number of seats in the Norway's Parliament will change to:
165 seats

Name the capital of Norway ?
Oslo

The union of what countries was dissolved in 1905?
Sweden and Norway


Zamolio bih vas da odsad uvijek sačuvate pitanja i njihove odgovore, te ih zapišete za druge radnike u KOMENTARIMA na ovaj članak! Pokušajte zaobići ponavljanje istih pitanja.
To bi bilo sve za danas. Obavezno se pretplatite na novine kako bih vas mogao redovito izvještavati o stanju naše tvrtke. Također, bilo koji radnik može napisati članak za ove novine, samo ga pošaljite meni (Sulli) ili webstartm-u preko PM-a, razmotrit ćemo ga i objaviti (ako je vrijedan toga).

Do idućeg puta...

Sulla i izdavač webstartm

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.