Travanj - 2009. - ::Izvješće sa ratišta diljem svijeta::

Go down

Travanj - 2009. - ::Izvješće sa ratišta diljem svijeta:: Empty Travanj - 2009. - ::Izvješće sa ratišta diljem svijeta::

Postaj  Johny Stulic on 19/4/2009, 00:03

::Izvješće sa ratišta diljem svijeta::

Evo jedne novine koje će izvještavat o ratnim zbivanjima u eSvijetu...

Trenutno su tu tijeku tri resistance wara i jedan aktivni rat:

RW: German-speaking area u eItaliji - Prema pisanju medija u eItaliji ovaj rw je otvoren od strane Turaka,nezna se zasto, najvjerojatnije pokusaj micanja Talijanskih tenkova sa stranih bojišta na domaće.

RW: Balochistan u eIndoneziji - Pokrenut je od strane Rumunjske vojske ,isto pokusaj razvlačenja Indonezijskih snaga po brojnijim bojištima.

RW: Dnipro u eRumunjskoj - Pokrenut od strane Indonezije ,također pokušaj razvlačenja,ali ovaj put Rumunjske vojske na različita bojišta...

WAR: eRumunjska vs eIndonezija : regija Punjab - Naredba Rumunjskog Ministarstva obrane je da se cijelo stanovnistvo tu bori i digne wellnes na maximalno, i da će Rumunjska vojska dobit zapovijedi kasnije gdje da se bori...

Izvjesce o prijasnjim bitkama i resistance warsima:

Hrvatska je ovaj tjedan po drugi put odrzala trening. Napali smo jedno Srpsku regiju ,napad je bio financiran od strane nasih saveznika i Hrvatske,jer se svima isplati dobit trening rat za malu sumu golda. Nas predsjednik se povukao malo prije kraja bitke ,jer nije bio cilj osvojit tu regiju,nego samo trenirat.

U USA se skoro svaki dan diže RW za regiju Baja ,ali to je dogovoreni RW da bi Američko stanovnistvo nabijalo exp i čin,a ujedno i ekonomija dobiva puno...

Bugarska je aneksirala Srbiju u svrhu prekida rata s Hrvatskom i Rumunjskom i gašenja nasih 6 MPPova sto imamo u ratu protiv Srbije.Na tu operaciju će Srbi potrosit oko 700 golda,već sada su popuno ispraznili svoju Narodnu banku...Po meni preskup i nepotreban potez,doduše dobro isplaniran,ali preskup ...Srbi kažu da ce tako s nama ukinuti trening ratove,tj. trening nas i naših saveznika ,ali se varaju ,uvijek postoji RW na ovih 5 nasih regija sto smo njima osvojili u kojima ce samo eHrvatska moći trenirati.

Mađarska je od Rumunjske uzela svoju Capital regiju ,Central Hungary...Rumunji su je takoreći pustili Mađarima ,jer su imali puno vaznijih bitki u istom trenutku , a ova regija im ionako netreba,nije ništa strateški ni resurski važna...Ima dosta članaka gdje Rumunji čestitaju Mađarima na povratku svoje Capital regije ,uglavnom odnosi među te dvije zemlje se poboljšavaju.

U ratu Rumunjska vs Indonezija zadnjih par dana uglavnom Rumunjska osvaja regije...Dosad je osvojila Tibet,Sichuan,Jammu and Kashmir ali nije uspjela osvojit North-West Frontier Province a bitka za regiju Punjab je u tijeku.Prema karti svijeta vidi se da se Rumunjska polako priblizava Iranu i usputno uzima Indoneziji regije i pokušava je okružit da smanji njen utjecaj.

Evo konstantno updejatana karta eSvijeta : www.egobba.de

Nadan se da nisan nigdi falia objašnjenje rata,to su moji zakljucki + novine iz određenih zemalja.

Toliko od mene za danas,nadam se da vam se sviđa članak...Ako je ,onda moze Vote ,ako nije onda samo Subscribe Very Happy

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.