Travanj 2009. - KANDIDATURA ZA KONGRES- HLD-ov kanididat za Beograd

Go down

Travanj 2009. - KANDIDATURA ZA KONGRES- HLD-ov kanididat za Beograd Empty Travanj 2009. - KANDIDATURA ZA KONGRES- HLD-ov kanididat za Beograd

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:27

Dobar dan! Drago mi je što vam mogu predstaviti svoju kanididaturu za kongres eHrvatske (opet) kao kanididat u regiji Beograd (Belgrade).
Znači, ako se slučajno zateknete u Beogradu na dan izbora, glasajte za mene, a ako vam se sviđam kao kongresnik, onda me slobodno zamolite za ticket da odete u Beograd glasati za mene

Već sam jedan mandat bio u kongresu i nisam ga napustio, te sam i prije članka o doniranju golda u HNB uplatio svih 5 GOLD u Hrvatsku narodnu banku. Kao kongresnik eHrvatske, ne mogu vam ponuditi brda i doline.

Aktivan sam član hrvatskog foruma eDomovine i chata, nadam se da ste već na neki način čuli za mene iako nisam baš aktivan u novinama!

No mogu vam ponuditi da neću iznevjeriti vaše povjerenje, da ću pametno postavljati prijedloge, da ću biti aktivan na forumu i chatu te da ću uvijek prije glasanja za zakon raspraviti s kolegama kongresnicima i predsjednikom. Neći iznevjeriti Beograd ako budem izabran, kao što neću iznevjeriti ni državu.

Novac mi nije bitan, pa ću pomoćo svakome koji to bude tražio. Građani eSrbije koji ste ostali ovdje zbog rata eHrvatske i eSrbije, uzmite ponuđenu ruku prijateljstva i slobodno glasajte za mene ili moje kolege!

„Ja, letodred, prisežem da ću vjerno obavljati dužnost koja mi je dodijeljena od strane građana eHrvatske,njene vlasti i mojih stranačkih kolega.
Dužnost ću obavljati časno,pametno i revno,te neću dopustiti njeno oskvrnuće i uplitanje osobnih interesa.
Također neću dopustiti da ju drugi omalovažavaju,niti ću bez argumenata i dogovora sa samim građanima eHrvatske dolaziti u sukobe sa drugim kongresnicima.
Ova dužnost mi je čast te stoga neću iznevjeriti povjerenje MOGA naroda.“

Nadam se da će te svi vi, bez obzira na stranku i nacionalnost, pametno odabrati na ovim izborima i glasati za mene ili druge dobre kandidate!

Želimo dobar kongres, bez loših prijedloga i neaktivnosti

Hvala na povjerenju,

Vaš letodred.

Molim VOTE i ako vam se novine sviđaju i SUBSCRIBE!
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.