Travanj 2009. - Kandidatura za kongres

Go down

Travanj 2009. - Kandidatura za kongres Empty Travanj 2009. - Kandidatura za kongres

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:35

Dobar dan građani eHrvatske. Već se neko vrijeme nisam javljao ovim putem.
Doduše, ovog puta donosim nešto novo. Ovo nije niti kritika niti novosti, već moja kandidatura za kongres.

Mlad sam u igri, ovdje sam samo mjesec dana. Mlad sam i us stvarnom životu – navršit ću 16. tijekom sljedećih mjesec dana. U stvarnosti sam, primjereno svojoj dobi, srednjoškolac, klasičar. U igru sam dolutao slučajno, ali odmah sam naciljao visoko i polako krenuo u politiku. Novinarstvo me, eto, zakačilo putem, a uskoro sam došao do položaja sekretara stranke. Dokopao sam se HW medalje, a na putu je i Super Soldier, ali nažalost, druge je malo teže dobiti. Što mogu reći o svojim planovima i kvalitetama?

Pa, evo, ovako: Ne mogu obećati puno, jer kao kongresnik jedne od manje utjecajnih stranaka niti mogu niti želim sam protiv svih. Ono što mogu obećati je da ću čitati svaki prijedlog, obrazložiti svoj glas, osim ako je to izniman slučaj u kojem obrazloženje nije potrebno, te naravno dati glas. Mogu obećati da ću, osim ako se dogodi nešto nepredvidivo i ekstremno, ostati do kraja i ostati vjeran onom što obečajem u ovoj kandidaturi.

Mogu obećati da ću o svemu što glasam i predlažem i razmisliti, da ću glasati i predlagati za boljitak države i boljitak prosječnog čovjeka, a ne za boljitak pojedinaca. Mogu obećati da ću se informirati o predmetu o kojem glasamo – na primjer, ako je predložen rat sa nekom zemljom, proučit ću financijsku situaciju obje zemlje, ratove, MPP-ove, broj stanovnika. Ukratko, mogu obećati da neću ovaj posao shvatiti ležerno, već gotovo kao pravi posao. Utrošit ću više od 20 sekundi za klikanje svaki dan.
Što se tiče onih 5 golda koje ću dobiti ako dođem u naš Kongres, pola ću dati HNB-u, dok će druga polovica završiti u mobilnom accountu HSR-a. Ne radim ovo za gold, ali želim da, u slučaju da uspijem, obje strane ovdje profitiraju, jer je HSR onaj koji me u ovom pokušaju podržava.

Neću vam reći da morate glasati za mene, niti da je glas za mene glas za bolju eHrvatsku.
Ja ne kažem da sam ja kvalitetniji od drugih članova, a sve što sam imao za reći rekao sam u ovoj kandidaturi. Jedino što vas mogu napraviti je da vas zamolim da glasate za mene i za HSR, te da mi date priliku da uključim svoj glas i svoje mišljenje u rad ove države više nego što to mogu učiniti kao običan građanin.

Klynn,
HSR
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.