Lipanj 2009. - O meni - Predsjednički Izbori

Go down

Lipanj 2009. - O meni - Predsjednički Izbori Empty Lipanj 2009. - O meni - Predsjednički Izbori

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:37

Dobar vam dan, građani eHrvatske

Kao što vam je možda poznato, kandidat sam HSR-a i HLD-a za predsjednika eHrvatske,
za izbore datuma 05.06.2009., za dva dana. Priznajem, nisam dugo u ovoj igri, ali brzo sam
se popeo kroz političku scenu, te sam proučavao ili radio u raznim spektrima djelatnosti.

Rođen sam u eSlavoniji, prije nepuna tri mjeseca, 14.03, dana 480 eRepublika.
Smatram da sam se brzo snašao, čitavši prvih par dana sve tutoriale, wiki članke i druge materijale kojih sam se mogao dokopati. Kada sam uspio stati na noge, pridružio sam se eZajednici, prvo na chatu i forumu, a nedugo zatim i preko ovih novina.
Negdje tih dana pridružio sam se HSR-u, iako mi je inicijalna odluka bila pridružiti se Demokratskoj Stranci. To, ipak, nije odluka koju sam požalio, jer sam se brzo složio sa stranačkim kolegama, te sam postao sekretar (čitaj: glasnogovornik Razz) stranke sa tek tjedan dana iskustva u stranci.

Tih prvih dana u stranci, sav taj stranački rad i članci potpuno su me zakačili za igru, i bez stranačkih kolega vjerojatno sad ne bih ni bio ovdje.
Nedugo zatim, uz podršku svoje stranke, kandidirao sam se za kongres eHrvatske. Iskreno, kao kandidat u ogromnoj Slavoniji nisam ni očekivao proći. Ali, na svoje iznenađenje, i uz pomoć stranačkih kolega i par prijatelja iz života ili sa chata, uspio sam proći sa veoma dobrim rezultatom, od odličnih 35 glasova, što je, smatram, odličan rezultat za takvog novaka na političkoj sceni. Prilično sam se aktivno uključio u rasprave i rad kongresa, te sam ostao vjeran obećanjima u svojoj kandidaturi. Jedine rasprave u kojima sam možda kiksao su one na temu ekonomije, koja mi je, priznajem slaba strana, zbog nedostatka volje za proučavanjem – znam točno toliko koliko mi treba da ja ili moja tvrtka izvučemo profit.

Za vrijeme te kandidature postajao sam aktivniji i u suradnji sa HLD-om, te sam postao njihov počasni član, a nedugo zatim i njihov prijedlog za ministra Obrazovanja u kabinetu Josipa Josipovića. Smatram da je upravo moj rad i suradnja u vrijeme tih izbora ono što je zacementiralo podršku HLD-a, koji je i tako i onako od svoje reformacije bio u dobrim odnosima sa Strankom Radnika. U svakom slučaju, to je jedna suradnja koju planiram nastaviti.

Slijedeći događaj vrijedan spomena zbio se 15.05., na dan famoznih izbora za predsjednika stranke, kad je suradnja cijele eHrvatske spasila HSR od Takeover-a od strane mađarskog kandidata i njegovih uvezenih glasača. Još jednom bih se zahvalio na tom pokušaju suradnje, jer je to definitivno bio odličan prikaz suradnje koju bi mogli imati u državi, da smo imalo složniji. Između tih izbora i onih za kongres, surađivalo se i dogovaralo sa drugim strankama za sličnu zaštitu za vrijeme kongresnih izbora – i to smo odlično organizirali, ali pokušaja TO-a nije bilo.

Time se otvara do sada posljednje poglavlje u mojoj političkoj karijeri, kongresni izbori 25.05., na kojima je HSR, kao i HLD, izgubio priličan broj glasova, iako smo se prilično dobro organizirali. Ipak, uspio sam se opet naći u kongresu, i to u, iz mog iskustva, do sada najvrijednijem kongresu u povijesti eHrvatske.

A, sada ću se pokušati uspeti još jednu stepenicu.
Kao što sam već rekao, nisam dugo u ovoj igri, ali sam posvetio puno vremena proučavanju, učenju i stvaranju dobrih odnosa. Kabinet, pak, trebao bi biti snaga ove kandidature, jer pokušavam napraviti miješavinu iskusnih ljudi, te novih ljudi sa energijom, voljom i inteligencijom. Nažalost, neki pokušaji da pozovem ljude iz drugih stranaka nisu uspjeli, ali raznolikost bi ipak trebala biti primjetljiva.

Program, pak, i kabinet, biti će postani u ovim istim novinama sutra, dan prije izbora.

Hvala na čitanju,
Klynn
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.