Svibanj 2009. - Velesila eHrvatska

Go down

Svibanj 2009. - Velesila eHrvatska Empty Svibanj 2009. - Velesila eHrvatska

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:44

Dobar dan vam želim poštovani građani esvijeta,

Unatoč svim događajima i špekuliranjima eHrvatska je i ostat će jedna od vodećih velesila u svijetu. Znamo da se mnogo toga događalo zadnjih par dana, no ti događaji upravo ističu činjenicu da je eHrvatska jedan od važnih faktora u esvijetu.

POLITIKA:
Već je postalo jasno da se Atlantis raspao na 3 dijela. odnosno na istočni i zapadni Atlantis te veleizdajnike koji su prešli na stranu Peacea. Tako više Atlantis nemožete naći na ovoj karti: http://www.egobba.de/ ... Istočni Atlantis je predvođen Rumunjskom, Švedskom, Poljskom i Hrvatskom. Zapadni Atlantis SAD-om, Kanadom i Njemačkom dok se pod veleizdajnke uvrštava Ujedinjeno Kraljevstvo. Moram naglasiti da je došlo vrijeme taktičkih odluka i krive bi odluke jako skupo koštale. Sada kao i u idućim danima bez obzira koja stranka preuzme većinu bitno je da damo punu potporu našim liderima. Njima će biti najteže odlučiti kako i koje poteze donijeti u idućima danima. Osobno smatram da su do sada donošene pametne odluke i podržavam učlanjenje u tako zvani ''istočni Atlantis''. PS ove nazive istočni i zapadni sam proizvoljno uzeo prema geografskom položaju saveznika.

NADOLAZEĆI IZBORI:
Ovih dana će se održati i izbori za kongres. Očekuje se žestoka borba između dvije vodeće stranke, HDS i HSP. Moja je želja da izbori prođu u najboljem redu odnosno da ne dolazi do kupovanja glasova. Kao kandidat za kongres pozivam vas da se odazovete u što većem broju i da glasate za vama srcu priraslu stranku.

GOSPODARSTVO:
Bez obzira na razna špekuliranja i prijašnje članke drugih urednika Hrvatsko gospodarstvo nije tako loše. Naša valuta je već dugo vrijeme stabilna ( neračunajući manje oscilacije ), plaće su uredne, redovite, konkurentne i smatram da stanovnici eRH mogu biti zadovoljni sa njima. Likvidnost je za zadovoljavajućoj razini a cijene hrane nikada nisu bile niže. Zahvaljujući poticajima vlade eRH u rekordnom vremenu se razvio house sektor i nadam se da će se tako i ubuduće nastaviti razvijati. Na svjetskom oil tržištu svjedoci smo nerazumnog ponašanja pojedinih igrača koji su u ova dva dana polupovali sve zalihe oila tako da su ovih dana cijene oila ili nafte porasle. Tako su uzročno posljedično porasle i cijene ticketa u svijetu. Očekujem da će se u idućih par dana situacija vratiti na prijašnje stanje.

Također vas pozivam da pratite medije i slušate najnovije događaje jer ovo što sam ja danas napiso ne mora značiti da će vrijediti za dva dana jer se situacija može promjeniti svakoga sata.

Vaš urednik novina,
Pero Pero
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.