Lipanj 2009. - Hranimo mržnju, hranimo prijateljstvo...

Go down

Lipanj 2009. - Hranimo mržnju, hranimo prijateljstvo... Empty Lipanj 2009. - Hranimo mržnju, hranimo prijateljstvo...

Postaj  InChY on 4/6/2009, 11:54

Nakon što sam dobio nekoliko zanimljivih PM-ova zadnjih dana, svakako zanimljivih, došao sam na neku ideju koju bi htio tu prezentirati. Ideja več može krenut u realizaciju jer zahvaljujuči nekoliko ljudi su osigurana sredstva da se provede u djelo.

O čemu se radi? Pa potaknulo me jedna "humanitarna akcija" u eSrbiji gdje taj humanitarac dijeli kruh novim igračima, kojima on mnogo znači. Naravno, čovjek ima i neke uvjete, naprimjer da onaj kome kruh treba ne smije imati prijatelja Hrvata na frend listi. Može ga imat isključivo na neprijateljskoj listi.
Al opet, treba razumjet čovjeka. Zgadila se čovjeku ta silna ljubav i prijateljstvo koje Srbi i Hrvati pokazuju jedno drugom kroz novine i svoje postupke.

Zgadilo se čovjeku, nemojte mu zamjeriti.... gleda kako Roby i Lipec dogovaraju izgradnju autoceste eBratstvo i Jedinstvo, kako je Katz primljen u SANU, kako Sucko i Arcibald rajs dogovaraju kumstva na vjenčanju, kako Zuble moli Hrvate da manje puše, jer to škodi zdravlju..
preplašio se čovjek da naše nacije pored tolikog prijateljstva i ljubavi ne postanu nacije homoseksualaca. A on je poljoprivednik. A homoseksualci, znamo svi ne rade u polju, nego su modni kritičari dizajneri i slično, pa če jadan morat radit sam u polju.

Ironiju na stranu, čovjek se ipak uhvatio teškog posla. Želi još veče neprijateljstvo, ne između država nego između igrača. Po meni, to je nemoguče, al čovjek voli teške poslove, da ne voli nebi bio ratar.

Al evo da i ja se uhvatim mrvicu lakšeg posla.

Svim ebebama, etinejđerima i eumirovljenicima kojima treba kruh, nek mi se jave, i dobit če ga.

JEDINI UVJET: ako ste eSrbin, morate imati dva eHrvata na frend listi. Ako ste eHrvat, morate imati 2 eSrbina na frend listi.

Eto, samo to. Možete se mlatit, možete borit međusobno, zajebavat, podjebavat, možete sve, samo taj jedan mali uvjet i nečete bit gladni.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.