Lipanj 2009. - eRusija i zbivanja unutar eRH

Go down

Lipanj 2009. - eRusija i zbivanja unutar eRH Empty Lipanj 2009. - eRusija i zbivanja unutar eRH

Postaj  Vladimir Andreev on 7/6/2009, 12:09

Dobar dan poštovani građani esvijeta

Kao što ste vidjeli u prijašnjim mojim člancima, predstavljo sam pojedine zemlje esivjeta. U ovom članku predstavit ću vam Rusiju. Jednu vrlo zanimljivu zemlju sa velikim potencijalima i događajima koji su vrlo zanimljivi za sve poduzetnike.

Kao što sam rekao zanimljiva za poduzetnike upravo zato jer sitimuliraju poduzteništvo i poduzetnike na više načina. Prvo je što su porezi na dobit svega 1%, drugo je VAT koji je također samo 1%, treća mjera je podizanje virijednosti valute. Zanimljivo je da su zajedničim naporima podigli vrijednost sa 0.016 na 0.022 odnostno 1gold = 60 ruba na 1gold = 47.5 ruba... Osobno imam wep tvrtku u rusiji, ali sam ju privremeno zatvorio dok se ne usklade plaće s tečajem.

Rusija ima 1420 stanovnika (u taj iznos uračunani su orgovi i mrtvi accounti). Rusija je članica PEACEA te kao takva nama je izravni neprijatelj. Smatrao sam građanskom dužnošću da je ukratko predstavim.

Vijesti iz eRH
Htijeo bih pohvaliti sve ljude koji su zaduženi za tečaj odnosno valutu. Već ju duže vrijeme održavaju na konstantnoj razini što je vrlo pohvalno i daju hrvatskoj kuni glas o jednoj o najstabilnijih valuta u esvijetu.

Nedavni izbori potvrdili su očekivanja. Ivan Radman dobio je novi mandat. Također trba mu zahvaliti što je podigao borbenu spremnost uvodeći Q5 borbene sustave u naše pokrajine. Veliku važnost u obrani i promociji Hrvatske imaju i gardiske brigade kojih ima čak 9 plus elitna postrojba ZDRUG.

Jedini problem koji postoji u ovom trenutku je nagli razvoji eSrbije koja je mobilizirala sve raspoložive snage i napravili baby boom. Naravno i Hrvatska je kao odgovor na to imala i svoj baby boom. Ali kako bilo da bilo svjesni smo jačanja Srbije. To nije zabrinjavanjuće, ali na to treba gledati s velikim oprezom.

Volio bih istaknuti i veliku ulogu igrača Grge koji je svojim veličanstvanim videima na youtube-u uveličao kulturnu baštinu eHrvata te smatram da za to treba dobiti pohvale ali također i nagradu od vlade eRH. Na ovome mjestu ga možete naći i pogledati njegove uratke: https://www.youtube.com/user/GrgoCroatia

Vaš urednik novina
Pero Pero

vote i/ili subscribe

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.