Lipanj 2009. - 8. Intervju sa Matrixcoreom

Go down

Lipanj 2009. - 8. Intervju sa Matrixcoreom Empty Lipanj 2009. - 8. Intervju sa Matrixcoreom

Postaj  InChY on 10/6/2009, 13:02

Dragi čitatelji i čitateljice!
Pred vama je osmi broj Hrvatskog Intervju Lista!
Ovoga puta vam donosimo intervju sa Matrixcoreom!
Uživajte!


Recite nam nesto o sebi sto se tice RL-a.
Zovem se Ivan, živim u Zagrebu i upravo sam sa današnjim danom navršio 26 godina Very Happy, tako da Happy Birthday to me Very Happy.
Inače radim po cijele dane, a po cijele noći visim na eRepu :d


Kako ste saznali za eRepublik??
Za eRepublik sam ustvari saznao od webstartma sa jednog foruma, pa rekoh, e sada, kada je stvorena eHrvatska, da i ja malo provirim, da vidim što se tu radi. Ostatak je povijest.


Otkud ideja za nadimak?
Hehe, svi me to pitaju, i iskreno, ne znam niti sam. Znam samo da sam ga smislio jednom davnih dana (da, prije Matrix triologije), gledajući neku sliku na internetu, i od tada do danas, sam ga posvuda koristio, i koristim ga i dalje.


Opisite nam svoj pocetak.
Moj početak nije bio lak, pridružio sam se eSvijetu 21.12.2008, tek nedavno nakon nastanka eHrvatske, i sjećam se da je prvih nekoliko tjedana bila svakodnevna borba za kruh na marketu Smile. Nije bilo pomoći u obliku Ureda dobrodošlice, i inih ustanova, koje danas izvanredno obavljaju svoj posao, pa sam se snalazio sam Smile. Prvih nekoliko tjedana sam istraživao, učio, gledao o čemu se tu točno radi, i smišljao kako skupiti dovoljno novaca, da i ja postanem veliki ekonomista, i zaradim hrpu para:). Skoro 6 mjeseci kasnije, i dalje nemam ni prebijenog golda, ali imam svoju firmicu koju mazim i pazim. Smile


Kako ste zavrsili u HDS-u?
Odmah čim sam došao do lvl 7, išao sam vidjeti koje sve stranke postoje, i koja bi najviše odgovarala meni. Nakon što sam detaljno istražio sve što ima o svakoj stranci, odlučio sam se za HDS, jer mi je u to vrijeme izgledalo da su najotvorenija i najkomunikativnija stranka. I nisam se prevario Smile. Nisam tada znao nikoga u niti jednoj stranci, i odabrao sam HDS isključivo zbog njihovog imidža. Da sam znao od kakvih kvalitetnih i dobrih ćlanova se sastojao HDS, ne bih niti trenutka razmišljao i istraživao, već bih se istog trena pridružio.


Kandidirali ste se za predsjednika stranke. Imate li namjere skoro se kandidirati za predsjednika drzave?
Da, kandidatura za predsjednika stranke mi je vjerojatno kazna za sav trud i rad koji sam uložio u stranku Razz. Kandidaturu vidim kao kulminaciju mog cjelokupnog rada i zalaganja u stranci, i u slučaju pobjede, ne mislim stati Smile. Što se tiče kandidature za predsjednika države, smatram da imam jos puuuuno toga za naučiti, kako bih uopće mogao pomišljati o tako nečemu, a kamoli se kandidirati.


Komentirajte rad sadasnje vlade.
Heh, što reći, po meni, boljeg sastava Vlade nema. A onda opet, i ja sam dio te Vlade, pa naravno da ću se hvaliti Razz Da ne mislim da Vlada obavlja izvanredan posao, ne bih niti sam bio dio te Vlade. Mnogi projekti su pod ovom admistracijom pokrenuti i ostvareni, uz veliki uspjeh. Ponosan sam što sam i ja dio te Vlade.


Kako vam se cini rad IVANA RADMANA?
IVAN RADMAN je jedan odlučan igrač, koji je u svoja 2 (tri) mandata napravio ogromne korake prema naprijed za eHrvatsku, i prema kojem imam osjećaj velikog poštovanja i zahvale za sve što je učinio za našu eDomovinu.


Recite nam nesto o vasoj Organizaciji Kvascici d.o.o.
Heh, moja organizacija je osnovana kako bi udomila mnoge različite tvrtke, od kojih se zasad nastanila samo jedna, FaBu grain, koja je u iznimno konkurentnom tržištu uspjela dovoljno profitirati da ju ne zatvorim Smile. U budućnosti tu organizaciju vidim kao krovnu organizaciju mnogih tvrtki po cijelom eSvijetu (tamo negdje za 5 godina Smile )


Imate li pokoji savjet za novije igrace?
Uvijek, i uvijek im i sam rado pomažem. Najveći savjet koji im itko može dati, je, čitajte! Čitajte PM-ove, čitajte pozdravnu poruku, čitajte članke, čitajte, čitajte, čitajte. Nevjerojatno je koliko korisnih stvari se može saznati iz članaka, shoutova, foruma, pm-ova itd.. Smile A ako vam nešto nije jasno, onda pitajte. Mnogi stariji igrači su uvijek voljni pomoći.


To je bio intervju sa Matrixcoreom.
U nastavku vam dajem linkove mojih prošlih članaka redom:
1. Webstartm
2. Friend Freeman
3.IVAN RADMAN
4. Selector
5. dSokre
6. split1700
7. Mario Kamenjak

Hvala na čitanju!
Do idučeg članka, pozdrav
Vaš,
Plese Tomislav
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.