Travanj 2009. - Čudna atmosfera u eHrvatskoj

Go down

Travanj 2009. - Čudna atmosfera u eHrvatskoj Empty Travanj 2009. - Čudna atmosfera u eHrvatskoj

Postaj  Johny Stulic on 19/4/2009, 14:46

Čudna atmosfera u eHrvatskoj

Dragi moji eHrvati i eHrvatice.
Upravo se događa,a i prije se događale neke čudne stvari.U prijedlog zakona Hrvatskog kongresa došao je jedan prijedlog koji može unazaditi našu državu.Taj je prijedlog predstavio "rocker-ma" i zahtijeva doniranje državnog novca u "Narodna banka hrvatske".

Zašto tu postoje navodnici nad ovim imenima?Upravo zato što rocker-ma uopće nije osobno napravio prijedlog zakona,nego je najvjerojatnije njegov password accounta bio probijen,jer svakako sumnjam da bi jedan istaknuti građanin i član Vlade eHR napravio takvo nešto.

"Narodna banka hrvatske" je tvrtka "patka" kojom bi osoba(e) ,koje su došle do rocker-ma-ovog accounta,došle do državnog novca koji iznosi,ni manje,ni više nego 70 000 HRK.

Kongresnici ne padajte na foru zbog iznositelja prijedloga već glasajte NE, inače odošmo u propast!

Uzroke ovog nemogu točno potvrditi,ali se situacijom u državi i probijanjem pass-ova nekih kompanija i organizacija,sve može vrlo lako povezati sa Srbima koji su ogorčeni zbog izgubljenih područja eSrbije,ali opet.....ima li možda tu i Hrvatskih profitera.....nekih sasvim trećih.....

Nadalje nastavljam vijesti na post Hrvatskog foruma od građana eLea koji je time pokušao razoriti kredibilitet HDS-a i HLD-a i staviti ih kao izdajnike uz bok ekstremnim Srbima koji se nekom vrstom "terorizma"bore za svoje izgubljene teritorije Srbije.
Vjerujte da je post chata HLD-a bila neslana šala članova HSR-a koji su se htijeli našaliti na račun HLD-a i da HDS nema ništa sa Srbima, jer ipak su oni kao vladajući napravili uz pomoć eHV-a TO Srbije i objavili rat protiv njih , to govori dosta o njihovom udruživanju sa srbima.
Žalosno je da Hrvat Hrvatu zabada nož u leđa,žalosno.....Kao zadnje govorim svim Hrvatima; PROMIJENITE SVOJE LOZINKE PROFILA DA BUDU TEŽE ZA RAZBITI,MOGU VAM UPASTI U BILO KOJU ONLINE USLUGU KOJA KORISTI ISTU LOZINKU I NEKA VAM BUDE SLOŽENIJA DA SE NE PROVALI!!!
Ovo smatram online terorizmom i treba se snažno oduprijeti tome i zaštititi!!!

Živite dugo, slobodno i uspiješno
Branimir Vukadin

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.