Ozujak 2009. - EKSKLUZIVNO: Kako se HSP izvukao... za dlaku

Go down

Ozujak 2009. - EKSKLUZIVNO: Kako se HSP izvukao... za dlaku Empty Ozujak 2009. - EKSKLUZIVNO: Kako se HSP izvukao... za dlaku

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:01

Anonimni izvor (koji nije u mojoj frends listi, kokach, ne moraš se truditi), je odlučio reći mi neke srpske planove kako bi ih objavio.
Izvor piše kako vjeruje da bi se problem mogao riješiti suradnjom normalnih Srba i Hrvata, budući da, citiram: "u svakom narodu ima budala".
Za sada se, kako piše moj izvor, šteta ne vidi toliko, ali je srpski pokret otpora odlučan u namjeri da destabilizira eHrvatsku.
Njihova prvobitna meta bila je HSP. No, njihov cilj je zauzdavanje ekstremista. A neki dogovor sa njima će se na kraju morati postići. Ne vjeruju Robyu i kompaniji, i da je moguć dogovor sa njima (budući da oni i ne vide problem), oni ga prije svega ne bi željeli. Tako da HSP više ne smatraju dobrom metom.
Nije im namjera da rade protiv općeg interesa, to Roby radi sam najbolje. No, u nekom trenutku svi će željeti dogovor, piše anonimni izvor.

U idućem članku ćemo vam objaviti još neke ekskluzivne vijesti. U međuvremenu, ako vam se članak svidio, bio bih zadovoljan sa vote i subscribe Smile
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.