Travanj 2009. - Stvari na koje sam upozoravao a nitko me nije slušao

Go down

Travanj 2009. - Stvari na koje sam upozoravao a nitko me nije slušao Empty Travanj 2009. - Stvari na koje sam upozoravao a nitko me nije slušao

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:02

Pisao sam ja o tome. Nadugo i naširoko. No, sprdali su me. Trebao sam "brisati taj članak jer Srbima dajem ideje" (poruku je odaslao Sucko, za kojeg se čudim da je još uvijek ovdje, sa obzirom na to što je bilo u beti). Ma pusti kalamarka, neka on trkelja, zvonio je Kokach na sva zvona.
Ako ste se tek sada uključili u program, bilo bi zgodno pročitati člančić pod imenom War is over, ili NE?. (To je pisano u ona dobra vremena kada su Srbi imali još 2-3 regije pod kontrolom). Čak ću biti i dobar pa ću za ljenguze kopirati dio:
"Druga, pak, opcija, je da Srbi započnu Resistance War u okupiranim regijama. Obzirom da (valjda :/) neće početi RW bez da se dobro pripreme, uspjet će osloboditi regije i vratiti ih natrag eSrbiji. Ako Srbi odaberu ovaj put, iz državne blagajne ulupali smo bez veze oko 1000 golda za osvajanje eSrbije koja će na koncu opet postati dio nje same." (Nakon ovog članka gospodin Don To-Je-Šampanjac-A-Ne-Vino Perignon mi je kenjkao kako i dalje imamo isto golda kao i prije rata, ali svejedno smo onda mogli imati 1000 golda više).
I naravno, bujica komentara kako je to loše i ne valja Smile
So long, Johnny.
edit: evo o �emu ja to
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.