Svibanj 2009. - Moja kandidatura za kongres

Go down

Svibanj 2009. - Moja kandidatura za kongres Empty Svibanj 2009. - Moja kandidatura za kongres

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:12

Pozdrav građanima eHrvatske i eSvijeta. Ime mi je doki1919 i ovo mi je drugi pokušaj za ulazak u kongres, a nažalost prvi puta nisam uspio. Kandidiram se u Raskoj. Nalazim se u novoj stranci, ali ne i s različitim ciljevima. Želim zajedno s ostalim ljudima u erepubliku unaprijediti Hrvatsku. Znamo da se u zadnjih nekoliko tjedana eSvijet drma i nalazi se na klimavim nogama, a naš saveznik Rumunjska pokleknula je pred Mađarskom i Indonezijom. Nadam se ako se pokuša dogoditi TO u Hrvatskoj nadam se da ćemo ga spriječiti. Ja sam bio jedan od najzaslužnijih za "spas" HSR-a. u 22 h sam tražio predsjednike stranaka (oporbenih) i zajedno sa gp.1 napisao poziv borkanu. Borkan je poslao svoje noćne pitce i Klynn i HSR se obranio. Mislim da mogu ući u kongres i pomoći svim ljudima i Hrvatskoj. Obećajem, ako uđem u kongres obavit ću posao krajnje fer, kako se očekuje od jednog kongresmena. Hvala svima na podršci i nadam se da ću biti na boljitak Hrvatskome narodu. Za sve ostalo pitajte me na pm. Isto tako ako uđem u kongres budite slobodni poslati pm ako nešto želite promijeniti ja ću postaviti na raspravu jer ipak kongresmeni rade za narod i domovinu.

Pitanja

@PeeKaBooh
1. Znate li sto je eRepublik Plus?
2. Kada i ako dodjete u kongres, biste li podrzali promidzbu eRepublik Plusa, 100% hrvatskog alata za eRepublik?
3. Ako biste podrzali, kako biste to napravili?
4. Koje je vase osobno misljenje o ovom alatu i koristite li ga?

@webstartm
1. Vas pogled na vanjskopolitička zbivanja
2. Vas pogled na mogući savez u kojeg bi Hrvatska ušla nakon raspada atlantisa
3. Vaš pogled prema organizaciji vojske,jeli dobra ili ne,šta i kako treba mijenjat (ako niste nikad bili unutra,onda smao iznesite neko svoje misljenje opcenito sta ste stekli od drugih građana)
4. Važnost trening ratova naše eHrvatske
5. Odnos sa eSrbijom ,što i kako?
6. Mogučnost rada 40 kongresnika u Državnim-Vojnim firmama za plaće koje su dovoljne za q3 kruh,i dobivanja weapona ako država bude napadnuta? dali bi vi to htjeli i hoćete li? (neznan zast ovo pitan,paa mi napamet neki članak di je bilo govora kako kongresnici nepomažu državi radom u državnim-vojnim firmama)

@Sucko
- Jeste li spremni biti aktivni u svakom pogledu, biti svaki dan na eRepubliku u vasem mogucem mandatu?
- Jeste li spremni znati sto se desava oko vas, tj. oko drzave?
- Jeste li spremni kada morate glasovati za nesto, znati zasto se tako glasuje?
- Jeste li spremni biti strpljivi i pazljivi kada je u tijeku neka donacija, kako glasovati?
- Jeste li spremni pratiti ured kongresa, pisati po uredu kongresa, te kada imate neki prijedlog da prvo otvorite temu i raspravite?

Odgovori:

@PeeKaBooh
1. Plug-in koji poboljštava igru različitim dodatcima.
2. Bi, ali nisam ušao u kongres.
3. Ne znam, možda bi pozvali admine da ga stave kao erep tools.
4. Odličan je, koristim ga

@webstartm
1. Žao mi je šta se Rumunjska predala (kukavički) no PEACE (Indonezija i Mađarska) su prejaki samo za nju. Ne znam da li je HV išao u Rumunjsku ali znam da je ATLANTIS trebao pomoći. Isto tako mislim da kukavice su i Indonezija i Mađarska jer stvaraju raznorazne bugove i varaju samo na svoju korist. Isto tako čini mi se da je raspad ATLANTISA negdje blizu i čini mi se da se stvara novi savez.
2. Kao šta sam rekao čini mi se da se stvara novi savez, tako da bi Hrvatska trebala ići u njega. Zadnja opcija bila bi PEACE koji mrzim i ne trebamo se mješati s njima (jedino u borbi ih trebamo poraziti Laughing Laughing Very Happy Very Happy ).
3. Čini mi se uredu, bili su veoma pošteni kada su obranili HSR od TO-a.
4. Velika. Osim podizanja rankova važno je i za tvrtke jer je veća produktivnost kada je veći i wellness. Osim toga ako nas netko napadne dočekat ćemo ih spremni (imat ćemo veliki wellness).
5. Koliko znam odnosa sa Srbijom nema (osim što većinom oni žive u Hrvatskoj). Srbija je bila u PEACEU i nužno je bilo njezino zaustavljanje oduzimanjem nekoliko regija.
6. Potpuno prihvaćam ovu tezu. Rad u takvim firmama je na korist državi, a ako bude država napradnuta imamo 40 kongresmena i uredu je njima dati oružje. Ako bude često trening ratova nisu potrebni veliki novci za kruh jer tako se može uspješno dizati wellness.

@Sucko
1. Naravno da jesam inače se ne bih kandidirao, ako se uđe u kongres onda se mora domovini i narodu služiti časno.
2. Da. Kongresmeni moraju biti prvi koji će znati što se dešava u državi. (uz predsjednika, vlade i vojske)
3. Da. Zato mislim da za svaki prijedlog zakona treba postaviti debate area.
4. Mislim da sa glasovima ću čekati do posljednjeg trenutka dok se ne dogovorim s narodom jer svaki glas je važan.
5. Da. Svaki kongresmen ima dužnost obavijestiti ostale o svome planu i prijedlozima.

Hvala što ste čitali ovaj poduži članak i hvala mojim budućim glasačima te sretno svim kandidatima za kongres i nadam se fer bitci i neka pobjedi najsposobniji i najbolji.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.