Lipanj 2009. - Turtorijal za nove Kongresmene eRH

Go down

Lipanj 2009. - Turtorijal za nove Kongresmene eRH Empty Lipanj 2009. - Turtorijal za nove Kongresmene eRH

Postaj  Vladimir Andreev on 14/6/2009, 10:20

Dobra večer svima, ovim putem bih htio obavijestiti sve kandidate za Kongres eRH o načinu rada unutar Kongresa eRH;


Poštovani budući Kongresnici eHrvatske koji ćete po prvi put biti ili ste već bili Kongresnici, a niste aktivno sudjelovali u radu Kongresa eHrvatske, ovim putem dajem turtorijal rada Kongresa eRH.

Kao prvo, nakon što ste dobili povjerenje vaših stranačkih kolega i građana eHrvatske, te ušli u Kongres, morate znati da automatski prisežete na služenje eHrvatskom narodu na ovaj način;

-[ „Ja kao Kongresmen eRH prisežem da ću vjerno obavljati dužnost koja mi je dodijeljena od strane građana eHrvatske.
Dužnost ću obavljati časno, pametno i revno, te neću dopustiti njeno oskvrnuće i uplitanje osobnih interesa.
Također neću dopustiti da ju drugi Kongresnici omalovažavaju, niti ću dolaziti u svađe sa drugim Kongresnicima, već njihovo mišljenje respektirati kao takvo.
Ova dužnost mi je čast te stoga neću iznevjeriti povjerenje MOGA naroda i raditi cu na dobrobit eHrvatske!“


Nadalje, pozivam vas da se registrirate, ako niste, na forum eDomovine i zatražite od bilo kojeg admina foruma da vam da ovlasti za Ured Kongresa, gdje se nalaze sve rasprave o prijedlozima zakona.

U uredu Kongresa ćete naći podforume, svaki napravljen za pojedinu vrstu zakona ili teme vezane za rad Kongresa eRH.
Tu se slobodno možete upustiti u rasprave sa svojim kolegama i iznositi svoja mišljenja, te prijedloge zakona prije nego što budu postavljena unutar igre.

Također treba unutar tjedan dana postaviti tenu gdje će kongresmeni dati svoje kandidature za Kongresne funkcije (Predsjednik Kongresa, Zamjenik predsjednika Kongresa i Glasnogovornik Kongresa), a detaljnije o njihovom radu možete pročitati u Ustavu eRH pod imenom "pravilnik rada Kongresa eRH".
Nakon kandidatura slijedi anketno glasovanje kojim Kongresmeni daju svoje glasove kandidatima pojedinih funkcija.
Dok se ne dodjele funkcije, Kongres može raditi normalno.

Vrlo je bitno da sudjelujete u radu Kongresa, jer svojim komentarima, prijedlozima i općim radom doprinosite razvitku eHrvatske ekonomije, donošenju novih saveznika i općem dizanju vlastitog indetiteta u samoj igri.
Budite uvijek svjesni da rad u Kongresu nije šala i da nepromišljeni potezi mogu dovesti do neugodnih i nepotrebnih događaja npr. davanje nekog prijedloga zakona unutar igre bez debate, a iz same znatiželje, može dovesti do slučajnog prihvaćanja, a time i do oštećenja same eHrvatske i vjere u rad Kongresa koji mora biti prioritet tokom vašeg mandata.

Rad u kongresu se nebi smio djeliti po stranačkoj podjeli, već bi svi Kongresmeni trebali biti individue, sa zajedničkim ciljem poboljšanja kvalitete života građana eHrvatske te njenih kompanija i tvrtki.

Ako nećete shvaćati neke aspekte rada u Kongresu eRH, ne ustručavajte se pitati bilo kojeg starijeg kongresmena ili bivšeg Kongresmena koji se nalazi u vašoj stranci za savjet, jer je to sve jedan krug iskusnuh ljudi koji su dali i još uvijek daju sve od sebe za eHrvatski napredak.

Predsjednik Kongresa eRH mandata od 25.5.-25.6.09.

Branimir Vukadin

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.