Lipanj 2009. - Izvješće Zavoda za zdravstvo RH

Go down

Lipanj 2009. - Izvješće Zavoda za zdravstvo RH Empty Lipanj 2009. - Izvješće Zavoda za zdravstvo RH

Postaj  InChY on 18/6/2009, 12:15

Drage građanke i građani eHrvatske,

Na redu je i najnovije izvješće Zavoda za zdravstvo RH koje djeluje u resoru Ministarstva rada i soc. skrbi RH u Vladi IVANA RADMANA.


Od zadnjeg Izvješća, 08.06, pa do danas, 18.06, Zavod za zdravstvo RH radio je ustrajno na poboljšanju wellnessa građana eHrvatske. U vrijeme dolaska na mjesto direktora Zavoda, prema broju prijava egrađana u Registar kritičnog wellnessa imao sam dojam da smo mi Hrvati među najzdravijim, ako ne i najzdraviji narod u esvijetu. Naravno da sam znao da to nije točno. Zbog toga sam u prvom članku napisao mali podsjetnik o Registru kritičnog wellnessa i o projektu POWER.HR. Volim misliti da se, između ostalog, i zbog tog članka povećao broj prijava. Od prvog dana mandata, giftanje egrađana vrši se redovito SVAKI dan, pa zbog toga, unatoč povećanom broju prijava, u ovom trenutku imam samo dva (2) egrađana na popisu u Registru. I jedan i drugi imaju wellness veći od 40. Zadovoljstvo mi je istaknuti da je svaki egrađanin koji se prijavi u Registar kritičnog wellnessa, obavezno giftan unutar 24 sata od trenutka prijave. Uglavnom je rok i puno kraći. Izuzetak su, naravno, oni koji su na dan prijave već od nekoga bili giftani. Da ne dužim previše, od 08.06. prijavilo se 162 egrađana u Registar kritičnog wellnessa i podijeljeno je 326 giftova + 15 giftova u sklopu projekta POWER.HR.

U POWER.HR, u istom razdoblju, prijavilo se 18 egrađana. Od njih 18, dva (2) su u međuvremenu postali neaktivni, a dva (2) još nisu dosegli level 5. Neću reći većina, ali dobar dio prijavljenih u POWER.HR me jednostavno ne doživljava. Unatoč brojnim porukama s linkovima, uputstvima i doniranim ticketima, odaziv je prilično mlitav. Ne znam da li je razlog nezainteresiranost, neznanje ili nešto drugo. Redovito šaljem uputstva i nudim dodatne informacije. Stoga, bez ustručavanja, javite se. Tu smo da vam pomognemo.Iskoristit ću i ovu priliku i uputiti sve NOVE, ali i starije igrače da detaljnije informacije o ovim projektima pročitaju OVDJE.

Detaljnije informacije o svemu mogu se, naravno, dobiti i u Zavodu za zdravstvo RH.
Samo pošaljite PM na našu adresu!


Lijep pozdrav i hvala na čitanju,
te zdravi i veseli bili,
Darko Krams
Direktor zavoda za zdravstvo RH
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.