Lipanj 2009. - iNfo! broj 13-Kandidatura za predsjednika Radničke Partije

Go down

Lipanj 2009. - iNfo! broj 13-Kandidatura za predsjednika Radničke Partije Empty Lipanj 2009. - iNfo! broj 13-Kandidatura za predsjednika Radničke Partije

Postaj  InChY on 18/6/2009, 12:29

Dobar dan vjerni čitatelji i oni koji će to tek postati,
Dosli smo do novog broja iNfo!-a, danas, na dan 571 novog svijeta baviti ćemo se novim temama.

Teme ovog broja:
1. Kandidatura za predsjednika Radničke Partije eBiH
2. Ostale vijesti iz eSvijeta
3. Savjet dana

KANDIDATURA ZA PREDSJEDNIKA RADNIČKE PARTIJE

Radnička partija eBiH broji samo 17 članova, te je na rubu takeovera; ali smatram da sa dobrim vodstvom, radnička partija može stvarno biti oslanac za radnike i prava stranka za njih. Više o tome u mojoj kandidaturi.

Dobar dan poštovani građani eBosne i Hercegovine. Pišem ovaj članak jer ću se ubrzo kandidirati za predsjednika Radničke Partije BiH, a pošto sam prije živio u eHrvatskoj, ne želim da mislite da se spremam učiniti TO stranke.

NE, ja želim da se čuje glas radnika u eBiH, da se poštuju radnička prava, te da radnici dobivaju zaslužene plaće! Dok sam bio u eHrvatskoj, zalagao sam se za prava radnika u Hrvatskoj stranci radnika, u kojoj sam donedavno bio sekretar, a moju ustrajnost u borbi za prava radnika vidjeti ćete i u eBiH. Slijede moji ciljevi:

1. Pravljenje službenog foruma i chata stranke. (RP trenutno nema nikakve podatke na stranici stranke)

2. Pravljenje manifesta i statuta stranke koji će biti vidljiv na stranicama stranke kao i na forumu BiH (čuo sam samo negativne komentare za rad radničke partije)

3. Borba za radnička prava. (plaće radnika su katastrofalne u odnosu na kvalitetu firme, jedva se može wellness održavati sa trenutnom plaćom)

4. Pojavljivanje zastupnika radnika u kongresu, neka se glas radnika čuje! (na prošlim izborima RP nije osvojila niti jedno mjesto u kongresu)

5. Pravljenje stručnog tima građana u stranci koji bi vodio stranku i koji bi se zalagao sa prava radnika.

6. Početak suradnje sa drugim radničkim i socijalističkim, ˝ljevičarskim˝ strankama na internacionalnoj razini. (dok sam ja bio u HSRu, suradnja je bila minimalna, može se reći nepostojeća)

7. Obrazovanje svih članova stranke, građana i radnika preko tutorijala, savjeta, i još mnogo korisnih načina.

8. Osnivanje službene organizacije radničke partije (kada nam financijska sredstva budu to dopuštala) preko koje ćemo upoznavati javnost sa našim ciljevima, otvarati humanitarne akcije za građane eBiH te još mnogo toga.

Don Perignon,
Vaš kandidat za predsjednika Radniče partije eBiH!

Neka se glas radnika čuje!

OSTALE VIJESTI IZ eSVIJETA

Slijedi rubrika ˝Ostale vijesti iz eSvijeta˝ u kojoj će se nalaziti tri najznačajnije vijesti ovoga dana sroćene u samo nekoliko rečenica.


Nakon uveđenja novih, južno-američkih država u igru i eSvijet preostalo je još samo malo država kojih nema u eSvijetu, a vjerujem da će ubrzo eSvijet biti potpun.

Ministarstvo vanjskih poslova eBiH je izdalo članak sa novim ambasadorima. Više o tome: Novi ambasadori .

Ubrzo nakon otvorenja, eBiH nrodna čitaonica i knjižnica je ˝reformirana˝ nakon dogovora sa ministarstvom kulture eBiH tj. hruschovom. Više o tome u sljedećim brojevima novina ministarstva kulture.

SAVJET DANA

Slijedi ˝Savjet dana˝, tj. kratki i korsini savjet koji vam može pomoći u daljnjem igranju eRepublika.

Nemojte davati otkaz svaka tri dana zbog nekoliko BAM-a veće plaće, pogtovo ne ukoliko ste u Vojsci, jer onda nećete moći dati otkaz kada vam se prohtje već ćete morati čekati 3 dana.

To je sve za ovaj članak, nadam ste da ste zadovoljeni te očekujte ovakve članke i u budućnosti.
Vote & Subscribe ukoliko vam se sviđa, molim komentirajte ukoliko nešto želite nadodati.
Hvala i do pisanja.

Za sve pohvale, savjete i konstruktivne kritike moj sandučić je uvijek otvoren!
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.