Lipanj 2009. - iNfo broj 14-Radnička Partija kreće s radom

Go down

Lipanj 2009. - iNfo broj 14-Radnička Partija kreće s radom Empty Lipanj 2009. - iNfo broj 14-Radnička Partija kreće s radom

Postaj  InChY on 18/6/2009, 12:29

Dobar dan vjerni čitatelji i oni koji će to tek postati,
Dosli smo do novog broja iNfo!-a, danas, na dan 571 novog svijeta baviti ćemo se novim temama.

Teme ovog broja:
1. Radnička Partija kreće s radom
2. Ostale vijesti iz eSvijeta
3. Savjet dana

RADNIČKA PARTIJA KREĆE S RADOM

Radnička partija eBiH broji samo 15 članova, ali smatram da sa dobrim vodstvom, radnička partija može stvarno biti oslanac za radnike i prava stranka za njih. Više o tome u mojoj promocijskom dijelu.

Dobar dan poštovani građani te radnici eBosne i Hercegovine. Ovi unutarstranački izbori su bili od velikog značaja u eHrvatskoj (ali o tome u nekim drugim novinama), te ti isti izbori su mene doveli na mjesto predsjednika Radničke Partije. Mnogi bi rekli da je to slaba stranka, bez velike budućnosti, ali varate se! Sa dobirm programom i stručnim timom ljudi koji bi vodio stranku moglo bi se napraviti svašta, a upravo to želim postići.

Već sam počeo sa programom, forum i chat stranke su oformljeni, manifest i statut napisani, a mogu se kladiti na mnoge veće stranke u eBiH ga nemaju. Nadalje, već je počeo program aktiviranja članova stranke u sam rad stranke, te će svi novi članovi, (kao i stari,) dobiti pozdravnu poruku i poveznicu na naš službeni forum.

Ubrzo ćemo i otvoriti službenu organizaciju partije kao i službeno glasilo, čim nam financijska sredstva budu to dopuštala, a u međuvremenu primamo sve donacije, svaka marka je važna!

Nadalje, Partija trenuno broji samo 15 članova, ali upravo Vi (sad bi trebala biti slika od Uncle Sama:)) možete postati novi član. Jer mi se brinemo o svakom članu te nam je svaki građanin isto vrijedan, neka se čuje Vaš glas, neka se čuje glas radnika!

Hvala,
Don Perignon;
Predsjednik Radničke Partije

OSTALE VIJESTI IZ eSVIJETA

Slijedi rubrika ˝Ostale vijesti iz eSvijeta˝ u kojoj će se nalaziti tri najznačajnije vijesti ovoga dana sroćene u samo nekoliko rečenica.


Nakon napetih unutarstranačkih izbora, HDS, vodeća eHrvatska stranka je doživjela politički takeover od strane eSrba uz pomoć PEACE-a.

Izbori u eBiH, za razliku od eHrvatskih, protekli su u miru, bez značajnih promjena osim što je napravljen TO na stranci PRO PEACE (hvala mancini)

Najavljen je trening rat između eIrske i eSAD-a. eBiH će sudjelovati u njemu pomoću aktiviranog MPP-a. Ako sve bude teklo po planu, treninf rat će započeti večeras.

SAVJET DANA

Slijedi ˝Savjet dana˝, tj. kratki i korisni savjet koji vam može pomoći u daljnjem igranju eRepublika.

Napišite dobru kandidaturu, uvjerite glasaće i svoje mjesto nađite u kongresu gdje ćete moći izglašavati i predlagati zakone.

To je sve za ovaj članak, nadam ste da ste zadovoljeni te očekujte ovakve članke i u budućnosti.
Vote & Subscribe ukoliko vam se sviđa, molim komentirajte ukoliko nešto želite nadodati.
Hvala i do pisanja.

Za sve pohvale, savjete i konstruktivne kritike moj sandučić je uvijek otvoren!
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.