Lipanj 2009. - **Kandidatura za predsjednika HUS-a**

Go down

Lipanj 2009. - **Kandidatura za predsjednika HUS-a** Empty Lipanj 2009. - **Kandidatura za predsjednika HUS-a**

Postaj  InChY on 18/6/2009, 13:05

Dobar vam dan eHrvati.

U ovom članku ću Vam predstaviti sebe kao kandiata za predsjednika Hrvatske Ujedinjene Stranke.

Ovo je moja prva kandidatura za predsjednika stranke. Do sada se naime nisam kandidirao jer sam smatrao da nemam dovoljno iskustva i političkog znanja da bih se kandidirao za tu poziciju. Sada kada sam saznao jako puno o eR-u i političkoj situaciji eHrvatske i načinu funkcioniranja stranke i dužnosti te odgovornosti koju nosi njen predsjednik, odlučio sam se kandidirati i pokušati napraviti još jedan korak dalje sa Hrvatskom Ujedinjenom Strankom i vratiti je u sam politički vrh eHrvatske.

U igri sam nešto više od 4 mjeseca, ali to ne bi trebao biti negativan podatak, jer prije početka moje eAvanture, puno sam se raspitivao o igri, sakupio puno korisnih informacija koje sam iskoristio u svom napretku i pokušao pomoći svim novim igračima, što možete vidjeti iz mojih novina koje su ocijenjene kao uspješne i korisne novine od stane nekih naših jako iskusnih eHrvata, što je za mene veliki uspjeh.

Član sam HUS-a od samog početka svog eŽivota, odnosno čim sam ispunio uvijet da bih se mogao pridružiti nekoj stranci, odabrao sam HUS i nisam požalio. Stranka je imala uspone i padove, ali sada je ponovno na putu da dođe u sam vrh gdje joj je i mjesto. U stranci sam vrlo aktivan, pokušavam pomoći gdje mogu, a vrlo mi je drago da su članovi moje stranke to prepoznali te me jednoglasno podržali u namjeri da postanem novi predsjednik Hrvatske Ujedinjene Stranke.

Garantiram da ću u slučaju pobjede na izborima biti na raspolaganju članovima svoje stranke za čitavog svog mandata. U proteklih mjesec-dva HUS je značajno napredovao, uspjeli smo u namjeri da dovedenmo više ljudi na forum, napravili smo napredak na Kongresnim izborima, imali vlastitu tvrtku, osnovali Upravu HUS-a, organizirali pomoć za nove članove (kruh i gift-ove) i to sve uz pomoć naših vjernih članova.

Ja sam realan pa su i moji ciljevi u eventualnom mandatu takvi, a to je, pojačati promociju stranke, preko novina, eDomovine i direktnim kontaktiranjem novih igrača, zatim pokušati "dovući" još bar 20-ak članova na naš forum i zadržati ih aktivnima te na sljedećim Kongresnim izborima, sa trenutnih 9 članova u Kongresu doći do brojke 12, te napraviti reorganizaciju stranke u smislu zaduženja za aktivne članove uz dodatak da će za svoj rad biti nagrađeni, a samim time i motivirani za daljnje sudjelovanje u napretku stranke.

Nadam se da ću uz pomoć svojih članova ove ciljeve i ostvariti i da će HUS u slučaju moje pobjede na kraju mandata biti još jača, stabilnija i respektabilnija stranka koja će imati veliku ulogu u napretku i razvoju eHrvatske.

Kao što mnogi znate, naveliko se piše o pokušajima TO-a eHrvatskih stranaka pa ja neću previše o tome osim što ću naglasiti da je i HUS jedna od stranaka kojoj prijeti TO. Kandidata su samo dva pa ćete lako zaključiti za koga glasati, ovisno o tome da li želite da HUS bude eHrvatska ili eSrpska stranka.

Nadam se da ćete u meni prepoznati potencijal, a da ću ja u slučaju pobjede, opravdati Vaše povjerenje.

Za kraj bih poželio svim strankama sreću na ovim izborima, da se uspješno obrane od pokušaja TO-a i da zajedno uz poštenu i korektnu suradnju postanemo još jači i stvorimo još snažniju i moćniju eHrvatsku.

Hvala Vam na čitanju, MB
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.