Lipanj 2009. - **Ništa nije izgubljeno**

Go down

Lipanj 2009. - **Ništa nije izgubljeno** Empty Lipanj 2009. - **Ništa nije izgubljeno**

Postaj  InChY on 18/6/2009, 13:05

Dobar Vam dan eHrvati.

Danas pišem članak dok u našoj eHrvatskoj vlana u najmanju ruku čudno ozračje.

Nažalost, došao je dan kada je eHrvatska unatoč naporima izgubila jednu od najjačih stranaka u eHrvatskoj, eSrbi su uspjeli u svom naumu.

Ali gledajući članke, većina ih glasi, eHrvatska je izgubljena, mi smo na koljenima, eSrbi preuzeli državu itd.

Pa čemu to, zašto takvi članci koji samo dižu paniku, a nisu ni blizu istini? Situacija je ovakva, bivši HDS je u rukama eSrba, to je jedino čime se oni mogu pohvaliti. Time nisu napravili ništa osim što nam se mogu podrugivat, a lakše bi im bilo napraviti stranku i napuniti je svojim ljudima. Ovo su napravili radi osobne zadovoljštine. Pa pustite im to ako im je tako važna, jer kada su u Vojvodini, ne piše im da su u eSrbiji nego u eHrvatskoj, to je naša zadovoljština i daleko je veća nego ta "njihova" stranka.

Ono što je sada važno, oni sa tom strankom nisu dobili gotovo ništa, a ono što je nama važno je da obranimo Kongres na sljedećim izborima. Tamo ne smijemo dozvoliti da dobiju većinu, a ako budemo složni i organizirani, nemaju šanse. Već postoje taktike kako će se to riješiti i vjerujem da ćete to svi saznati na vrijeme, a do tada nemojte dizati paniku, ne odgovarajte na eSrpske provokacije i slično. Dok mi imamo većinu u Kongresu, oni su ništa sa tom strankom.

Sada se trebamo dobro organizirati, svi udružiti i žrtvovati koliko bude potrebno. Npr, ako se odluči da HUS neće imati ni jednog Kongresnika na sljedećim izborima, spremni smo prihvatiti tu žrtvu da bi spasili svoju domovinu, jer što će nam Kongresnici ako izgubimo vlast u državi.

Zato pozivam sve, predsjednika, predsjednike stranaka, ministre, vojsku, Zdrug i sve ostale, da koju god taktiku odaberemo za obranu Kongresa, da prihvate žrtvu, kakva god ona bila jer na prvom mjestu mora biti sloboda naše domovine, a tek onda osobni interesi.

Budimo jači nego ikad, pokažimo da nas nisu bacili na koljena i da iz ovakvih situacija (e)Hrvati izlaze uvijek još jači i složniji.

Ovom prilikom bih zahvalio svima koji su me podržali na izborima i nadam se da ću opravdati vaše povjerenje, te čestitka i uspješan mandat svim novoodabranim predsjednicima stranaka.

Hvala i do čitanja, MB
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.