Lipanj 2009. - ..:: ZA NOVE IGRACE: Kako do lvl 5 u roku od 7 dana ::..

Go down

Lipanj 2009. - ..:: ZA NOVE IGRACE: Kako do lvl 5 u roku od 7 dana ::.. Empty Lipanj 2009. - ..:: ZA NOVE IGRACE: Kako do lvl 5 u roku od 7 dana ::..

Postaj  InChY on 18/6/2009, 13:10

Postovani novi igraci eHrvatske!

Ministarstvo Obrazovanja, a u suradnji s Ministarstvom Rada i Soc. Skrbi, pri Vladi predsjednika Ivana Radmana Vam je pripremilo prvi od korisnih "Kako do.." tutoriala.

U ovom tutorialu cemo objasniti sve korake kako doci do levala 5 u roku od 7 dana te jos par trikova koji ce pomoci svim novim igracima.

Za siguran uspjeh obavezno procitajte SVE i napravite kako ovdje pise.

Upravo ste se registrirali u eRepublik i sve oko Vas je nejeasno i zbunjujuce?
Samo pratite daljnje upute i necete imati problema.

Prijavite se u Ured Dobrodoslice (vladin Ured koji se brine o novim igracima). Pomoci ce vam sa hranom, savjetima te mozete osvojiti nagradu na zavrsetku vaseg upoznavanja sa eRepublikom.
Prijava u Ured Dobrodoslice

Ukoliko vam se nekog razloga ne zelite prijaviti Uredu Dobrodoslice odmah otidjite na market i kupite 6 komada najeftinijeg Q1 fooda. Hrana se konzumira automatski svaki dan u 9 ujutro i tako vam se povecava wellness i dobivate 1 EXP svakodnevno. Nasa preporuka je; kupite taj food neovisno o prijavi Uredu dobrodoslice.

1. Uploadajte avatar. Za to dobijete 2 EXP-a
2. Nadjite posao. Za to dobijete 5 EXP-a i postajete level 2. Sada mozete trenirati vojni skill.
3. Trenirajte snagu. 1 EXP
4. Obavezno se zaposlite u tvrtci sa 1 zvjezdicom pored sebe i kliknite na work. Svakim treningom dobivate 1 EXP (ukoliko dobivate poruku da firma nema novaca ili da nema materijala dajte otkaz i potrazite posao u drugoj tvrtki)

Ukoliko odradite dobili ste novac za svoj rad i bogatiji ste za par kuna. Napominjemo; kada se zaposlite ne mozete dati otkaz prvih 3 dana osim u slucaju ako tvrtka ostane bez materijala ili novaca. Nakon 3 dana, ako vam poslodavac nije povecao placu dajte otkaz i zaposlite se u tvrtci sa 1 zvjezdicom (jako bitno, 1 zvjezdica), ali za skill 1. Kako napredujete sa skillom zatrazite od poslodavca vecu placu ili potrazite bolje placeni posao.

eHrvatska ima svoje vlastite trening tvrtke, pod ravnanjem Zavoda za zaposljavanje, koje omogucavaju radniku da dostigne skill 2. U tim tvrtkama se vodi briga o radnikovom wellnessu te se cak posreduje u njegovom daljnjem zaposljavanju, te dizanju wellnessa. Trening tvrtke imaju ponude za posao za skill 0, te svim novim radnicima preporucavamo da se zaposle bas u njima.

Postoje 3 trening tvrtke i ovisno o vasem zaposljavanju u njima vam ovisi vase daljnje napredovanje u poslu. Naime postoje 3 grane ekonomije : Manufactoring, Land i Construction. Izaberite jednu od te tri i tijekom vaseg zivota zaposljavajte se samo u njoj.


Nakon prvog dana trebali biste imati : 2+5+1+1 = 9 EXP-a

Slijedecih 6 dana trebali biste trenirati + raditi + konzumirati hranu koju ste kupili
To je 3 EXP-a po danu.

2. dan: 9+3 = 12 -> level 3
3. dan: 12+3 = 15 -> level 4
4. dan: 15+3 = 18
5. dan: 18+3 = 21
6. dan: 21+3 = 24
7. dan: 24+3 = 27 -> level 5 - MOZETE SE BORITI!


Kako se boriti?

Obavijest o aktivnoj borbi u Hrvatskoj potrazite na "Top rated" dijelu novina, a u slučaju izravnog napada na Hrvatsku obavijest ce biti i na "Latest events" .

Prije borbe preselite se u jednu od regija sa bolnicom: Slavonia ili Northwest Croatia (ukoliko vec niste u tim regijama).
Profile > Change residence > Izaberite regiju
Ako niste u mogućnosti sami pribaviti kartu (moving ticket) prijavite se u drzavni program POWER.HR.

Pročitajte tutorijal pravilnog ratovanja.

Svakom borbom dobivate 2 EXP-a i skupljate vojno iskustvo. Nadalje sudjelovanjem u borbi mozete jeftino podici wellness na 90-100 i time postati bolji radnik. Poslodavci ce cijeniti vas visoki wellness i vjerojatno vam povisiti placu.


Savjeti za kraj

Svakodnevno radite i trenirajte snagu te drzite barem 1 komad hrane u vasem inventory. Ukoliko vam nesto nije jasno pitajte starije igrace.

- postizanjem lvl 6 dobivate nagradu od 5 golda
- radom 30 dana za redom dobivate "Hard worker" medalju i 5 golda
- treniranjem snage do 5 dobivate "Super soldier" medalju i 5 golda
napomena: 1 gold mozete na burzi novca (monetary market) promijeniti za oko 50 HRK.

Ako vam iz nekog razloga wellness padne ispod 40 prijavite se u:
Crveni kriz RH
ili
Registar kriticnog wellnessa (ako vam je wellness ispod 50, mogu vas prijaviti i poslodavci)

Korisni linkovi:
Sluzbeni site eHrvatske
Forum
Chat


Puno srece, wellnessa i HRK!

Ministarstvo Obrazovanja RH,
Ministarstvo Rada i Socijane Skrbi RH
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.