Svibanj 2009. - Raspad eHR, HDS daje nogama vjetra !!!

Go down

Svibanj 2009. - Raspad eHR, HDS daje nogama vjetra !!! Empty Svibanj 2009. - Raspad eHR, HDS daje nogama vjetra !!!

Postaj  InChY on 18/6/2009, 13:22

Pozdrav svim eHrvatima.

Danas ćemo se osvrnuti na neke stvari koje su se događale u eHrvatskoj i eRumunjskoj, našem najjačem savezniku.

Započeti ćemo sa eHR. Kao što ste svi ili velika većina mogli primjetit, država nam ne napreduje ni malo, rekao bih da nazaduje ali nećemo biti tako oštri za početak.

Svi ćete primjetiti da su nam svi sektori u katastrofalnom stanju, nema napretka, tvrtke propadaju,
Monetary Market je svako malo u "banani", prijete nam TakeOver-i, neka ministarstva, prije svega Ministarstvo Obrane ne želi davati izvještaje u kojima bi se vidjelo gdje idu novci koje im država daje, novci koje uzimaju i od vas dragi građani, predsjednik ne javlja nikakve obavjesti, osim neke nagradne igre i vijest da je pogriješio sa odabirom saveznika i da svi Kongresnici glasuju NE (ali već je bilo prekasno). Vrlo profesionalno odrađen posao.

Drugi dio priče je da eRumunjska propada, nestaje i predaje svoje regije bez borbe. Lako je za pretpostaviti da bi i eHR mogla biti sljedeća, a tko će nas braniti, eRumunji? Neće, možda neki individualni pokušaji da nam pomognu, eSAD? Neće, jer se do sada nisu pokazali zainteresiranima pojaviti se bilo gdje, gdje je trebala njihova pomoć. Znači, ako budemo napadnuti, možemo očekivati da nećemo dobro završiti.

Treći dio priče, ujedno najzanimljiviji, ovdje možete vidjeti da našeg kandidata podržava ni manje ni više nego HDS, najljući HUS-ov neprijatelj.

Pitate se zašto? Zato je su Radman i "dream team" iz HDS-a uspjeli dovesti eHrvatsku u situaciju kakva je sad, na rub propasti pa su sad odlučili vlast prepustiti drugima i pobjeći glavom bez obzira.
Radman i njegova vlada su uspjeli toliko zakopati eHrvatsku da su i sami shvatili da nemaju šanse to popraviti i da će pasti toliko nisko da će podršku dati najvećim protivnicima, samo da bi se riješili odgovornosti i pobjegli prije raspada eHrvatske.

Odličan posao ljudi. Ali bez brige, sada ćete čuti svakakva opravdanja, napade na nas, da su nam napokon htjeli dati priliku itd. Ali sve je jasno, kada se ovakav potez napravi, onda znajte da su svjesni što su napravili i kako su vodili državu. Sada će se razbježati na sve strane, kao da ih nije ni bilo.

Svaka vam čast predsjedniče, vama i cijelom vašem timu "stručnjaka"

Uprava HUS-a
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.