Lipanj 2009. - Prvo su nam pričali...

Go down

Lipanj 2009. - Prvo su nam pričali... Empty Lipanj 2009. - Prvo su nam pričali...

Postaj  InChY on 18/6/2009, 13:31

..o zajedništvu tamo negdje prije nastanka Srbije, okrenuli su nam leđa, pa kada od zajednistva ne
osta ništa počeše verbalne prijetnje, podvale...
Hrvatska se odlučila suočiti s problemom, provedeno je nekoliko akcija u nizu i Srbija je vrlo brzo bila na "kolenima". Život im se ubrzo sveo na pljuvanje sve Hrvatskog...

Lipanj 2009.
Hrvatska demokratska stranka je doživjela debakl od strane Srbije, što Srbima daje za pravo da se tuku nogom u gu...., obzirom da su dosegli svoj vrhunac djelovanja u Hrvatskoj.
Na stranačkim izborima potkupljivalo se glasače za njihovu opciju a sada za naredne kongresne izbore već su počele prijetnje. Zasigurno je potrošeno poprilično novca, no imali su do sada svoju računicu, pa pustimo onima koji znaju da i dalje kalkuliraju.

Daleko su od stvarnosti, nikada istinski nisu ni prihvaćali poraz, na opću žalost pobornika Lipecove ideologije, nikad neće isplivati iz vrtloga zvanog eHRVATSKA.
Srbi u Hrvatskoj vrlo teško i uz brojne poteškoće ostvaruju svoja manjinska prava, jer im matična država nema adekvatan odgovor na probleme koji opterećuju proces povratka Srbije. Vlada Srbije nema adekvatan odgovor na ovakav ponižavajući i obespravljen položaj Srba, za što su isti krivi, te osim zadovoljenja osobnih interesa uz mali broj ljudi iz stranke, nemaju jasan stav za rješavanje problema... Ponašaju se kao nedorasli dječaci koji plaću za maćehom.
To je situacija koju ne bih poželio nijednoj zemlji, ali to je situacija u kojoj se Srbija sada nalazi.
Dakle, gledano iz realne perspektive, Srbija je još jednom izgubila.

Kongresni izbori!!!
Stekli smo status velike zemlje u eSvijetu, stvorili mnoga osobna i državna prijateljstva, što nam daje za pravo da možemo reći kako uz malu dozu organiziranosti imamo sigurnu zemlju od TO. Mnogi od nas su stekli brojna prijateljstva u eR karijeri, prijateljstva koja ne treba platiti da bi došli pomoći prijateljskoj zemlji eHrvatskoj.
Srbija i Mađarska su dobrodošle u pogledu plaćanja poreza HR no svaki pokušaj osvajanja, bez obzira o kakvom se osvajanju radilo, treba najrigoroznije osuditi i takav potez, ukoliko se ostvari, Hrvatska treba sankcionirati.

Sagledajmo situaciju onakvom kakva zaista jest i krenimo dalje. Smatram da ovakav potez ne zaslužuje da se epidemija napetost proširi u jednoj izuzetno stabilnoj zemlji, a što je rezlultat nedavnih događanja. Jasno da opravdanje za tu istu napetost itekako postoji no osobnog sam mišljenja da je izuzetno dobro da nam se stranački TO dogodio baš u ovom trenutku. Ipak do sad nismo imali sličnih situacija, dobili smo tzv. trening TO, i reorganizacija će zasigurno uslijediti, što će nas dodatno ojačati, ojačati da se svaki građanin, poslodavac i dr., može osjećati sugurnim u svojoj zemlji.

ps. TRAINING RAT TRAJE DO 20:00 (po RL vremenu)


Bog s Vama!!!
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.