eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozujak 2009. - Kolateralne posljedice

Go down

Ozujak 2009. - Kolateralne posljedice Empty Ozujak 2009. - Kolateralne posljedice

Postaj  InChY on 23/6/2009, 09:57

Nakon što je eHrvatska osvojila skoro cijelu eSrbiju, u eHrvatskoj se događa niz bizarnih,ali u jednu ruku i potencijalno opasnih događaja. Kao prvi jedan takav događaj valja izdvojiti predsjedničke izbore u kojima nije manjkao skandal, posebice zato jer se radi o prvim predsjedničkim izborima nakon pohoda na eSrbiju.Naime, u ovomjesečnim predsjedničkim izborima, pobjednik izbora, Roby Petric se optužuje za političku namještaljku u kojoj je netom prije izbora zamjenio dotadašnjeg kandidata CopyPaste-a na mjestu kandidata za predsjednika iz redova HDS-a.Kod protivnika HDS-a to je izazvalo burnu reakciju i plodno tlo za razne špekulacije dok je isti događaj pobornike Robya Petrica naprosto oduševio.Za sada nema naznaka da će se dogoditi bilo kakva državna zavjera no,smatraju njegovi suparnici, treba čekati parlamentarne izbore.
Drugi, mnogo opasniji skandal koji se dogodio je krađa identiteta te stvaranje lažnih. Tako je zastupniku rocker-ma ukraden identitet i njime se pokušalo navest ostale zastupnike da se prebaci velika količina novca(70 000HRK)iz državnih resursa u lažnu HNB.No srećom, zbog promtne reakcije Elbobo-a, zastupnici su bili na vrijeme upoznati o prijevari te su odbacili kobnu transakciju.
Osim krađe identiteta pojedinaca dogodila se i krađa identiteta organizacije,u ovom slučaju Zlatni Klas organizacija koja je bila uspješna firma i koja je zapošljavala brojne eHrvate.Njezina sudbina sad nije poznata budući da je potpala u ruke jednog eSrbijanca(Nikolex)koji je istog trenutka napravio nepopravljivu štetu otpustivši sve radnike. Očekujemo da se nešto poduzme u vezi toga tj da admini eRepublika kazne ovog e-građanina za nepoštivanja pravila igre.Naravno,admini neće ništa poduzeti ako ih netko od vladajućih ne obavjesti o nastaloj situaciji.
Iz eSvijeta zanimljiva vijest je da je ojačana Austrija koja sad broj(čak)dvije od svojih RL regija objavila rat eSloveniji.To eHrvatima može biti dobra vijest ako uzmu u obzir trenutne RL odnose između Hrvatske i Slovenije kao što su neki pohod na eSrbiju poistovjetili s nekom vrstom virtualne osvete na svima nama dobro poznat događaj iz RL svijeta.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.