eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - Rumunjska nestaje

Go down

Svibanj 2009. - Rumunjska nestaje Empty Svibanj 2009. - Rumunjska nestaje

Postaj  InChY on 23/6/2009, 10:05

Rumunjska nestaje, to je jedino što se može reći nakon što su izgubili sve osvojene regije,a sada,u ovom trenutku Mađarska vodi uspješne borbe u rumunjskim RL regijama Chisinau i Južna Basarabia. Što li je značiti činjenica da je trenutno status heroja na strani eRumunjske zauzeo naš čovjek,pripadnik Zdruga Kvesko, to možda znači da ćemo u slučaju mađarskog napada na eHrvatsku pružiti gorljiv otpor?Nadajmo se da je tako jer je eMađarska novi esvjetski imperij koji nam je ujedno i neprijateljski susjed.

eRumunjska se odlučila na pasivan otpor prema svim napadima nakon neusješne bitke u Sibiru zbog navodne neregularnosti koju su admini dopustili. No, dali im je to donijelo ikakve koristi?Nije, admini nisu reagirali,a oni eto, gube sve. Činjenica jest ta da su oni još uvijek izrazito mnogoljudna nacija našeg eSvijeta pa će u budućnosti imati neku šansu, ali je i činjenica da mnogi Rumunji odlaze iz eSvijeta zbog protesta i razočaranja.

Kako sada stvari stoje, eHrvatska bi morala ozbiljno razmisliti o tome da nađe novog jakog saveznika jer od Rumunjske, u ratu s eMađarskom, ne možemo previše očekivati.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.