eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - Za obranu spremni?

Go down

Svibanj 2009. - Za obranu spremni? Empty Svibanj 2009. - Za obranu spremni?

Postaj  InChY on 23/6/2009, 10:06

Vlada eRepublike Hrvatske izgleda da je ozbiljno shvatila novonastalu situaciju u kojoj se vojna moć preokrenula de facto preko noći. Naime, nakon što je naš glavni vojnik saveznik, eRumunjska, drastično pala po svim kriterijima, eHrvatska se našla u nezavidnom položaju susjeda moćne i ekspanzionistički nastrojene eMađarske.

Vlada je tako odlučila da mora reagirati te je u kongresu izglasana odluka po hitnom postupku da se kupe dva nova obrambena sistema Q5 u Istri i Kvarneru te u Centralnoj Hrvatskoj. Time je naša zemlja sa sjeverne strane zaštićena 85%, još je samo regija Like i Gorskog Kotra bez obrambenog sistema među sjevernim regijama, ali će vjerojatno i taj problem uskoro biti rješen te će time obrana domovine biti u svim regijama potpomognuta moćnim Q5 obrambenim sistemima.

Predlažemo da se i obrambeni sistem u Vojvodini podigne na Q5 level kako bi i tamo bili sigurni od napada jer najvjerojatnije će se tamo dogoditi prvi mađarski napad s obzirom da je eSrbija u vrlo tjesnim odnosima sa tom silom eSvijeta.

Kako za sada još uvijek nema pomaka u opremanju eHrvatske bolnicama,a to je i razumljivo jer je prioritet dakako obrambeni sistem, preporučamo svim eHrvatima iz regija bez bolnice da razmišljaju o što skorijem preseljenju u regiju s bolnicom(Slavonija, Sjeverozapadna Hrvatska),a to znači da kupe prijevoznu kartu sada dok je cijena na "normalnoj razini"jer kada dođe rat cijene će skočiti i za 50%. Isto vrijedi i za oružje, kupite ga sada dok je jeftinije.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.