eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2009. - Unutarnja (ne)sigurnost

Go down

Lipanj 2009. - Unutarnja (ne)sigurnost Empty Lipanj 2009. - Unutarnja (ne)sigurnost

Postaj  InChY on 23/6/2009, 10:07

Po svemu sudeći, eSrbija je svojom bogatom promidžbenom kampanjom u RL Srbiji uspjela pridobiti velik broj novih igrača. Trenutni popis stanovništva eSrbije govori da tamo živi 3804 žitelja dok eHrvatska u ovom istom trenutku broj 6408 građana.

Međutim, valja napomenuti kako u zauzetim esrpskim regijama živi sveukupno 1997 ljudi, to bi značilo da stvarnih eHrvata ima (tek) 4411. Nadalje, ako se zbroje žitelji eSrbije i žitelji zauzetih esrpskih regija dobiva se brojka od 5801 eSrba što je više od 4411 stvarnih eHrvata! Po ovom izračunu dakle ispada kako sveukupno u eRepubliku ima više eSrba od eHrvata što je sramotno ako uzmemo u obzir činjenicu da je eHrvatska zemlja koja je ranije nastala u eRepubliku od eSrbije. To znači da naša vlada vodi jako slabu(čitaj nikakvu)promidžbenu politiku u RL Hrvatskoj,a to bi nas moglo koštati teritorijalnog integriteta.

Kao primjer, uzet ću samo esrpskog predsjednika Lipeca koji je išao tako daleko u promidžbi da je čak napravio intervju na Beogradskom radiju. Još jedan dokaz koji ide u prilog tome da nas je malo u odnosu na eSrbe je top rated lista novina; srpski članak"Spasimo eBEBE!"je na samom vrhu te iste liste sa čak 526 glasova.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.