eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozujak 2009. - ♣ Child Of Decadence - prezentacija kandidature ♣

Go down

Ozujak 2009. - ♣ Child Of Decadence - prezentacija kandidature ♣ Empty Ozujak 2009. - ♣ Child Of Decadence - prezentacija kandidature ♣

Postaj  InChY 30/6/2009, 15:13

Child Of Decadence

Ova kandidatura ima za cilj promijeniti stvari u eHrvatskoj!
Moja pojava se povezuje uz mnoge kontroverze i upravo su moji istupi, britki, oštri i izravni razlog zašto sam skupio mnoštvo ''neprijatelja''. Ali na kraju krajeva svoj stav neću mijenjati.
Promjena je osnovni pokretač svakog ljudskog napretka, a to je ono što ja i moj tim donosimo. To je smisao svake moje riječi i moj cilj.
Želimo povećati broj aktivnih igrača eHrvatske i višestruko povećati broj populacije. Smatram da je ovo najvažniji čimbenik uspješnosti države, a dokazi su ispred nas. Moja politika je orijentirana ka formiranju jače, organiziranije i napučenije domovine. Sve je počelo akcijom ''Drugi val'' koja je nažalost samo djelomično uspjela zbog nikakvog izvanstranačkog odaziva. Ovakve projekte sada želimo podići na još višu razinu.

♣️ Sastav vlade ♣️

Ministar obrane: mogwaiii
Zajednički kandidat za ministra obrane od strane većine stranaka. Veliko priznanje, jedan od najjačih hrvatskih vojnika i velika uzdanica Hrvatske vojske.

Ministar vanjskih poslova: Master_Blaster
Stručnjak za strane jezike, veliki pomoćnik u svakom pogledu. Siguran sam da će svoj posao obavljati krajnje profesionalno i uzorno.

Ministar unutarnjih poslova: MindTaker
Naš marljivi kongresnik sa hrpom novih ideja i prijedlozima zakona koji će pomoći očuvati ekonomsku stabilnost. Prava osoba za ovu poziciju. Vrijedan i proračunat.

Ministar rada i socijalne skrbi + Crveni križ: Richmo
Igrač koji se u zadnje vrijeme jako trgnuo i pružio nam značajan doprinos na svim poljima.

Ministar promocije: Iron Strom
Čovjek koji će organizirati da se glas eHrvatske čuje izvan granica ovog virtualnog svijeta kako bi imali stalan priljev novih igrača.

Ministar obrazovanja: Ramac
Osoba koja će pokrenuti ''Ured dobrodošlice'' i na dnevni rad staviti neke nove projekte.
Jedan od pokretača ''udruge hus-ovaca'', veliki radnik, idealna osoba za ovo značajno mjesto.

Direktor Tajne službe + ministar gramatike Smile : Bury Gleaves
Veliki potencijal da jednog dana postane jedan od najznačajnih hrvatskih igrača. Čovjek od povjerenja koji ima moje preporuke.
Ministar gramatike je nova politička opcija – da se malo sredi nepismenost u dragoj nam državi i da uvedemo malo humora tamo gdje ga nema ni malo. STOP prokletoj uštogljenosti.


♣️ Vanjska politika ♣️

eBiH
Ova država nadalje ostaje naš saveznik i želimo joj pomoći u čim bržem razvitku kako bi nam se jednog dana približila u snazi. Podržat ćemo njihov skorašnji ulazak u snage ATLANTIS-a.
Ipak, uvijek postoji druga strana medalje. BiH je čak i ovdje djelomično podijeljena, kao i u RL-u. Ako jednog dana vlast preuzme strana koja će biti protiv nas, mi ćemo reagirati na način očuvanja našeg interesa. Ali takav scenarij je malo vjerojatan, barem u bližoj budućnosti.

eSrbija
Zbog svojeg prvotnog stava prema ovoj državi skupio sam mnogo neprijatelja. Ovo pitanje ostaje otvoreno, kako sada, tako i još duže vrijeme. Napad na Srbiju je obilježio cijelu jednu eru eHrvatske, izazvao niz kontroverzi, rasprava i svađa. Ovo nije vrijeme da napravimo presjek toga jer nova vlada donosi novo vrijeme.

eMađarska
Mađarskom smo u ratu zbog njihovog Mutual Protection Pact-a s Srbijom. Oni su napravili pogrešku kratkom najavom napada na Hrvatsku, kojom su se aktivirali naši saveznički ugovori. To moramo iskoristiti ako dođe do bitaka. Zasada ovdje ostaje status quo.

eSlovenija
Država koja zasada ne predstavlja nikakvu prijetnju i s kojom imamo potpisan ugovor o nenapadanju. Problemi bi se jedino mogli stvoriti ako se priključe Italiji, što se trenutno čini malo moguće jer nismo u nekim opsežnijim planovima Talijana. Država koja nije preaktivna, ali ipak ćemo obratiti pozornost na njih. Ništa ne prepušamo slučaju.

eRumunjska
Naši saveznici o kojima ne treba mnogo govoriti. Vjerojatno najjača država eRepublika.


♣️ RAT ♣️
Rat je najvažniji dio eRepublika. Ne vrijedi igrati ako svaka država barem jednom ne krene u rat, osvajački ili obrambeni. S obzirom na njegovu delikatnost, zahtijeva najviše truda i priprema kako se ništa nebi prepustilo slučaju.
Rat je isplativ? Svakako. Ako ga organiziraju pravi ljudi. Nažalost, kod nas to nije bio slučaj. Cijene su vrtoglavo skočile i slabijim igračima je bliže bio bankrot nego neka velika pomoć. Želimo osigurati da se ovakvi slučajevi više ne ponavljaju.
Ovdje se provlači pitanje o moralnosti i ispravnosti takeovera. Moramo jasno razlučiti hoćemo li biti država koja radi TO ili ne... Bez generalnog stava ne možemo imati poštovanje.
Također, uz pomoć Bury Gleavesa namjeravam poboljšati rad tajne službe kako bi ušli u srce neprijateljskih planova.

"If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles.
If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat.
If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle. "

The Art of War - Sun-Tzu


♣️ Unutarnja politika ♣️

Ministarstvo promocije
Erepublik se već sada može svrstati na 3. mjesto svih franšiza koje su bile (neke i ostale) popularne u Hrvatskoj, odmah iza Ogamea i Hattricka.
Prednost eRepublica je to što nije takvog natjecateljskog karaktera i nema ispadanja u nižu ligu, uništavanja flote i teških poraza koji dovode do živciranja i kasnije odustajanja. To je prednost koja se mora iskoristiti.
Također, treba napraviti mjesto za zabavu, to treba ovoj zajednici, mjesto na forumu samo za zezanciju i spam kao što imaju prve dvije online igre...
Ovim potezom želimo izgraditi veliku zajednicu koja će nam, tko, zna jednog dana osigurati možda čak i dominaciju u ovoj igri.

Obrazovanje
Napravit ćemo poboljšanja po pitanju ''Ureda dobrodošlice''. Poraditi ćemo na odjelu za statistiku kako bi dobili potpuniji uvid u navike igrača i na tome temeljili daljnji rad. Želimo napraviti svojevrsni zbir svih pitanja koje novi igrači mogu vidjeti na jednom mjestu. Također, rad na wiki strananici. A jednog dana, tko zna,možda čak i prijevod eRepublika na hrvatski jezik.

Socijalna skrb
U sklopu ovog ministarstva nalazit će se Crveni križ. Cilj nam je igračima pružiti još veću pomoć i potporu. Nastavljamo s programom POWER.HR

Ekonomija
Ova vlada ima namjeru popraviti hrvatsko gospodarstvo koje je, ne jednom, završilo na konopcima. Moramo podići najslabiju kariku eHrvatske i osigurati sigurniju budućnost. Naša zadaća je paziti na tečaj kune, umjerenost kod plaća i na kraju krajeva, cijenama proizvoda na tržištu. Moramo stvoriti suradnju između tri elementa – države, kompanija i kupaca u kojoj ćemo na dobitku biti – svi. Također, dijeliti ćemo subvencije za perspektivne kompanije, kako bi povećali simboličnu količinu izvoza hrvatskih proizvoda na strana tržišta. Potrebne su nam promjene na tržištu rada. Važno je spriječiti bilo kakvo iskorištavanje radne snage i preveliko profiterstvo vlasnika kompanija.

Hrvatska narodna banka
S obzirom da je ona glavno sredstvo za kontroliranje valute. Brzopotezno ćemo reagirati u slučaju prekomjerne inflacije ili deflacije.

Napadi na Monetary market
Boljom organizacijom cilj nam je stvoriti snažan obrambeni mehanizam koji se temelji na boljoj informiranosti nacije kako bi takvi napadi bili neopasni za stabilnost naše ekonomije.

Državne tvrtke
Planiramo daljnja ulaganja i razvijanje državnih tvrtki koje bi poslužile za snabdijevanje vojske resursima i pomoć novim igračima.

Ministarstvo Vanjskih Poslova
Regulirat ćemo broj veleposlanstava i odrediti nove plaće za sve veleposlanike. Tražit ćemo da se njihov rad bude čim temeljitiji i učinkovitiji. Postavit ćemo ''obavezne'' ambasade unutar svih država ATLANTIS-a i TOP 10 država eRepublika.

Mediji
S obzirom da ne možemo utjecati na količinu spama, želimo pobuditi svijest kod igrača. Mnoge važne vijesti ostaju u sjeni zbog velike količine nebitnih i nezanimljivih članaka. ''Ured dobrodošlice'' će poraditi na informiranju svakog novog igrača o štetnosti spam članaka.

Sustav promoviranja novih ideja
Ideje se odnose na cijelu strukturu eRepublika. Igra će jednog dana dobiti promjene na političkom, ekonomskom i vojnom planu, a hrvatski igrači mogu biti pokretači tog razvoja.

Ministarstvo gramatike
Mala novina koju smo odlučili primijeniti da malo razbijemo monotoniju i dosadu. Valjda će netko konačno prestati biti smrtno ozbiljan i naučiti što je to smisao za humor. Čeka nas mnogo rečenica za ispraviti!!! Smile

Rečenica koju će svaki istaknutiji član izgovoriti prije ili kasnije;
''Ja sam stvorio...''
''Ja sam dao...'' (novac, trud, krv, znoj, suze)
''Ja sam zaslužan...''
''Ja sam dao ideju...''

U tome je razlika između mene i većine drugih igrača. Nikad neću ovu igru shvatiti toliko ozbiljno. Siguran sam da ću uvijek ostati dovoljno razuman i da ću znati iskoristiti tu svoju prednost.

Che sera, sera...

Child Of Decadence, predsjednički kandidat na izborima 502. dana eRepublika.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.