eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2009. - ○○○ HRVATSKA, EDEN, SVIJET ○○○

Go down

Srpanj 2009. - ○○○ HRVATSKA, EDEN, SVIJET ○○○ Empty Srpanj 2009. - ○○○ HRVATSKA, EDEN, SVIJET ○○○

Postaj  Reverend Kane 1/7/2009, 11:47

O JUČERAŠNJIM DOGAĐAJIMA:

U bitki u Istočnoj Srbiji u ratu protiv Srbije, Hrvatska je izgubila i teritorij je pripao protivnicima. Međutim, to je bio samo uvod u naknadna događanja.
Mađarska je napala Austiju kako bi se aktivirali MPP-i koje Austrija ima potpisane sa Srbijom i Hrvatskom. Što se dalje dešavalo? Mađarska je napala sada srpsku regiju Vojvodinu i srpski predsjednik predao ju je Mađarima. Time je Mađarskoj otvoren put k osvajanju drugih srpskih teritorija pod trenutnom okupacijom Hrvatske. Ako uzmemo u obzir odnos snaga između ove dvije zemlje, logično je zaključiti da su Hrvatskoj srpske regije zasada izgubljene. Međutim, ako Mađari napadnu neke od originalnih hrvatskih regija, aktivirat će se hrvatski MPP-i. (Mutual Protection Pacts)
Gdje sada nastupa problem?
Hrvatski kongres je pod kontrolom Srba, a za 5 dana ističe MPP s SAD-om. Nemoguće ga je ponovno odboriti u kongresu jer nemamo većinu. Do odlaska Srba iz kongresa isteći će svih 9 MPP-a koje imamo potpisane i Mađari će višestruko olakšan put prema osvajanju naših originalnih regija, prvenstveno ekonomski najrazvijenije Slavonije. Spasite nas može samo ogromna pomoć saveznika, u prvom redu Rumunjske, što smo sigurno zaslužili u prošlosti kada su naši saveznici vodili ratove.

Poziv saveznicima u Hrvatsku

Čekaju nas velike nedaće i potrebno nam je vanserijsko zalaganje, svih kojim je stalo do eHrvatske. Ne treba se predavati jer nije sve tako sivo i možemo okrenuti stvari u svoju korist.

BORITE SE U RAŠKOJ PROTIV SRBIJE

Ipak, jučer se pojavilo nešto što nam može pružiti nadu, a to je projekt EDEN.


O EDEN-u:
Originalni članak – podržite ideju

obrazek

EDEN (European Defence & Economy Network) ili Europska obrambeno ekonomska mreža je ideja o novom savezu. Proizašla je prije svega zbog raspada ATLANTISA i iz nužnosti zaustavljanja ekspanzionističke politike zemalja PEACE-a. Rumunjskoj bi se priključile Hrvatska, Poljska, Švedska, BiH i Norveška. Španjolsko članstvo još nije sigurno, a savez će biti u prijateljskim odnosima s SAD-om sve dok se one neće boriti protiv EDEN-a.

Cilj pakta je slijediti prikladan slogan, ali to su zasada samo lijepe riječi koje će se moći sprovesti samo uz mnogo truda: EDEN nije savez, to je bratstvo naroda!
Vidjet ćemo što će donijeti budućnost, u svakom slučaju, drago nam je vidjeti da se i naši saveznici pokreću.

Simbolika Edena:
1. bibl. vrt, raj, mjesto vječnog blaženstva
2. pren. prekrasno mjesto (poput pretpostavljenog raja), popuna milina, slast


NOVA VLADA eHRVATSKE:

Ujedno poželimo sreću ljudima iz nove hrvatske vlade. Imaju teži posao od bilo koje vlade dosad jer se eHrvatska još nikada nije susrela sa ovako gorućim problemom. Pružimo im podršku i nabrojimo ih poimence redom:
BelB, malosanmaka, webstartm, Sucko, mogwaiii, mrgood, Kokach, Master_Blaster, Dmitar Zvonim II, Djuka, Damjan Grozni, Atea, matrixcore, Roby Petric, rocker-ma, Josip Josipovic, Branimir Vukadin, andycro, bbb_kambelovac, IVAN RADMAN, Tom Cat, Klynn, Zelja, Cro Warrior, JuniorSoprano, imocanin1988


O STANJU U SVIJETU:

Iako je Rumunjska dugo slovila kao najjača država eRepublika, iako je dugo vremena držala gotovo ''pola svijeta'', na vrhu su ih smijenili Mađari i Indonežani, pa čak i SAD. Nakon završetka ratova sa PEACE-om iz zemlje se iselio velik broj igrača zemalja bivšeg ATLANTIS-a., te se njihova snaga gotovo preko noći – prepolovila. Bivši svjetski broj 1 sada je samo ''jedan od najjačih''. U tome leži zanimljivost, napetost i neočekivanost razvoja događaja u eRepubliku. Zbog takvih stvari igra ima draž.
Povijest se uvijek ponavlja i ne treba čuditi ako za par mjeseci gledamo na vrhu neke druge zemlje i drugačiju kartu Novog Svijeta. Tko zna, možda se baš mi Hrvati primimo posla, dovedemo nove ljude i preuzmemo vodstvo i kontrolu. Ljudski je nadati se.


Ranking po segmentu ''experience points'':
1. Mađarska
2. Indonezija
3. Sjedinjenje Američke Države
4. Rumunjska
5. HRVATSKA

Potpuna lista

Hrvatska zauzima 5. mjesto i od svog nastanka proživljava snažan razvitak i porast ratne moći.
Prvih pola godine eHrvatke
Jedina prepreka nastala je trenutnim TO-om kongresa, ali vjerujem da će se vratiti još jača u mjesecima koji slijede.

Ranking po segmentu populacijskog broja:
1. Sjedinjene Američke Države
2. Mađarska
3. Indonezija
4. Poljska
5. Rumunjska

Potpuna lista

Hrvatska se drži na 6. mjestu sa nešto manje od 6000 stanovnika. Tak brojka stoji već jako dugo, čak previše vremena i potrebni su nam novi igrači.
Glavni razlog tome je snažan porast igrača koji doživljavaju naši neprijatelji, Srbi. Zasada drže 9. Mjesto ljestvice sa oko 4600 ljudi, ali ako broj stanovnika nastavi rasti ovim tempom Hrvatska će uskoro biti u podređenom položaju, kako u sadašnjem ratu, tako i u budućnosti. Tim više što je u Hrvatskoj izrazito velik broj neaktivnog i mrtvog stanovništva, te brojku od 6000 moramo višestruko podijeliti da bi dobili realniji uvid o stvarnom broju Hrvata.

Još jedno zanimljivo rangiranje – prosječna snaga:
1. Švicarska
2. Indonezija
3. Mađarska
4. Slovenija
5. Norveška

Potpuna lista

Ova lista daje nam dobar uvid u aktivnost postojeće populacije u pojedinim državama. Švicarska, koja vodi, ima samo oko 200 ljudi, a većina njih su aktivni i svakodnevno treniraju.
Mi zauzimamo 11. Mjesto, a Srbi tek 24. Što ipak daje spoznaju da ćemo biti u prednosti još neko vrijeme, jer smo starija država sa manje novih igrača.


Za najbolji uvid u stanje u svijetu čitajte NAJKVALITETNIJE SVJETSKE NOVINE, gdje ćete sigurno pronaći pregršt korisnih informacija, novih i starih...
Zadnji članak:
Tvrtke u eSvijetu


O SAD-u:

Sigurno se pitate kako to da se najmnogoljudnija država tako rijetko spominje. Njezina uloga u eSvijetu uglavnom je izrazito pasivna. Kao država, vrlo rijetko vode ratove. Naginju politici izolacionizma koji je bio svojstven SAD-u pravom svijetu u prvoj polovici 20. Stoljeća. U svom posjedu drže 51 regiju. Unatoč kroničnom odbijanju većih ratova, imaju čak 16 potpisanih MPP-ova, što građanima SAD-a omogućuje česti izlazak u borbu čak i izvan trening rata kojeg trenutno vode sa Irskom. U prošlosti, u najranijim danima eRepublika, sudjelovali su u prvom većem eRepublik sukobu koji je izbio između njih i Kanade.

Sa Hrvatskom su u dobri odnosima, a jedan od razloga je što je predsjednik SAD-a bio i Hrvat, Roby Petric.

Sve informacije o ovoj državi


Dvije najveće stranke eRepublika; američka i mađarska:

United States Workers Party – Stranka radnika Sjedinjenih Država
Jedno vrijeme u prošlosti, predsjednik te stranke bio je Roby Petric, budući predsjednik eHrvatske.

Kompletna povijest stranke

Magyar Hazafiak Partja – Mađarska stranka patriota (eng. Hungarian Party of Patriots)

Kompletna povijest stranke

Glasačka moć ovih mega-stranaka veća je od glasačke moći većine država eRepublika. Imaju ogromnu prednost u startu pred svim ostalim stranka u svojim državama, koje mogu doći na vlast jedino stvaranjem koalicija. Nedostatak je nemogućnost potpunog kontroliranja ljudstva jer je teško davati upute svakom od gotovo dvije tisuće ljudi.
Ovakve stranke se stvaraju marljivim radom i velikim trudom pri privlačenju novih članova. O hrvatskoj će se o ovakvoj stranci moći razmišljati tek ako se dogodi veliki baby-boom. Trenutno čak niti jedinstvena hrvatska stranka nebi mogla ni približno doseći ovakav broj članova.


Informirajmo Hrvatsku!!!


PRIJAŠNJI ČLANCI:
O VOJNIM SAVEZIMA

ŠTO SVAKI eHRVAT MORA VIDJETI

O TRENUTNOM STANJU U HRVATSKOJ

SAČUVAJMO HRVATSKU

SAMO JE JEDNA HRVATSKA
Reverend Kane
Reverend Kane

Broj postova : 26
Join date : 29.06.2009
Age : 33

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.